Olasz fórum

Olasz fórum

Játsszunk piros-fehér-zöldeset a BL-ben (4.forduló - eredmények)

2009. november 14. - Bunyom

Bár a Bajnokok Ligájának negyedik csoportköre már rég lezajlott, játékunk eredményéről nem láthattatok beszámolót. Még két forduló hátra van, azaz a verseny harmada, erősen kirajzolódni látszik a kitartó tippelők közötti élmezőny. Közűlük a forduló előttig madbalee és popp tippjei bizonyultak fordulóról-fordulóra a legpontosabbaknak.

 

Rendíthetetlenül, felhajtott rostéllyal küzdtek meg minden felvonásban. Egymás után döntötték meg az egy fordulóban szerzett pontok rekordját. De madbalee-nek vakmerő gondolata támadt, a Kiev – Inter 2-1, Milan-Madrid 2-1 és a Maccabi-Juve 1-1 eredményekre tippelt. Óriási kockázat, de ha bejön ez eldönthette volna a továbbiakat. Miután kigondolta a cselt nem maradt bátorsága megosztani velünk az elképzeléseit. Ekkor hívta segítségül .Frajti-t, aki végzet asszonyaként továbbította a fórumra a fondorlatot. Popp egészen más taktkát követett. Megtette a biztosnak tűnő eredményeket, ezek közül telibe lőtte az Inter meccsét. Pontosan találta el a Milanói rangadó eredményét is és minden meccsen jól találta el a pontok elosztását. Tippjeivel 9 pontot szerzett, ami új rekord, de ezt a rekordot nem egyedül tartja, mivel újoncként bacity is ugyanennyit szerzett, jelezve, hogy bár későn csatlakozott a játékhoz, de ő sem elhanyagolható tényező.

Madbalee húzása nem jött be, olyannyira, hogy már 5 pont választja el az élen lévő popp-tól és csak egy pont az üldöző középmezőnytől. Visszalépett arra a szintre,ahol már komoly kockázatot kell vállalni a győzelemért.

A táblázatot alul találjátok, reklamációt bármikor elfogadunk, még a végső eredményhírdetés előtt.

Két forduló van hátra. A jelszó: előre popp skalpjáért! Győzzük le a tippelő óriást ;-)

 

összesített

4. forduló

popp

21

9

madbalee

16

2

Bunyom

15

7

Zigi

15

3

.Frajti

13

6

mbema

12

7

bacity

9

9

pytho

8

0

Giannichedda

8

7

ulver

7

0

Juventino88

7

7

dms

5

0

Matteo_B

4

0

giacinto

2

0

Klárensz

1

0

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr951524056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása