Olasz fórum

Olasz fórum

Roma-Udinese 2-0 (elődöntő, Coppa Italia, videóval)

2010. február 04. - mbemba

A zajmikrofonok tették, esetleg csak azok mentek ki az Olimpicóba, akik énekelni tudnak? Egy biztos, nagy hangulat volt odakinn!

És az első félidőben ennek alapja is volt. Mindenki focizni akart: római, udinei ugyanúgy! A labda csak úgy szállt lábról-lábra, a kreatívok és nem kreatívok csak úgy fantáziáltak. Nagyon mutatós volt minden bőrérintés. Még Doni is belejött! Taddei, Perrotta, Pizarro az iszonyatos mennyiség mellett minőséget, látványt mutattak. Riise is az utóbbi hetek lendületével focizott, és az Udine betyárjai (főleg Sanchez) is kitettek magukért!
 
A két vezér (Totti és Di Natale) nem… szóval nem ment nekik, na. Van ilyen!
 
A második félidőre észhez tértek a csapatok, és rájöttek: jéé, az eredmény is fontos! Ennek megfelelően nem tudtak mozdítani az eredményen, és a játék, a dzsókó is elmaradt.
 
Ettől függetlenül, jó élmény volt ez az este!
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr791730475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.02.04. 22:00:07

popp: Hihetetlen, de ennek a csapatnak is Ranieri az edzője! :)) (nyilván a juvés Ranierire gondolok)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.02.04. 23:31:42

@mbemba: A hazai levegő teszi ;-), de azért Spalletti ujjalenyomata szabadszemmel is látható a csapaton. A Capitanonak kellenek még a meccs percek, amikor a Bari ellen mesterhármassal tért vissza, akkor sem volt sokkal jobb a mezőnyben. Egyébként fantasztikusan tolja a Chievoból szakadt emberünk az utóbbi időben, egy világbajnokhoz méltóan. Lippi sem hagyhatja figyelmen kívül fregoli Perrottát. Veres norvégunkra pedig szavak sincsenek, de szerintem Mirko volt a meccs embere.

Az első félidő valóban parádésra sikeredett, a másodikban meg lélekben már Firenzében jártak a fiúk. A 2-0 biztató a visszavágóra, bár áprilisig még sok van.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.02.05. 13:06:58

@popp: Úgy-úgy:)), Perrotta, tudtam, hogy csak bizalom kérdése az ő formája! És De Rossiról szót sem ejtettem, jaj-jaj-jaj! Mekkkkora passz volt!

Írják, hogy Mexes ott lesz Firenzében!

popp · http://koncertblog.com/ 2010.02.05. 13:48:57

@mbemba: Én gondoltam, hogy csak a biztonság kedvéért cserélte le Mexest, kapott egy elefánt puszit, maximum belilul kicsit de nem nagy kaland.

Amúgy nagyon szimpatikus volt a francia, mikor az utóbbi hetekben padozott. Minden gólunknál őt mutatta a kamera, úgy örült, mintha pályán lenne, a végén meg mindig ő szaladt oda paskolgatni a meccs hőseinek buksi fejét.
süti beállítások módosítása