Olasz fórum

Olasz fórum

Inter-Barca 3-1 (osztályzatok és videó)

2010. április 21. - mbemba

Majdnem tökéletes meccset játszottunk – mondta Mourinho a meccs után. Azt mi mondjuk, hogy összes játékos – egy megzavarodottat leszámítva – nem csak tudását adta, hanem szívét, lelkét is. Az összpontosítás is úgy sikerült, ahogy az kell. Guardiola szerint a barcelonai 90 perc elég lehet a fordításra. Kipihenjük magunkat és megpróbáljuk! Csapatáról ezt mondta: nem járattuk elég gyorsan a labdát. Nem volt folyamatos a játékunk, de van ez így. A másik oldalon pedig nagy bajnokok sora játszik.

Ezek a bajnokok pedig szerény véleményünk szerint így játszottak:
 
Julio Cesar 8-as: Pedro góljánál sokat nem tehetett. Azon kívül győzelemmentő védései voltak, például Busquets helyzetekor, Messi szabadrúgásánál.
Maicon 8-as: Maxwell az ő oldalán szórakozik a gólnál, de azon kívül óriásit játszott. Metszőfogát törte.
Lucio és Samuel 9-es. Szememben – Milito mellett – ők voltak a mezőny legjobbjai. Ibra elfakult mellettük, pedig a mez elég neonos volt.
Zanetti 7-es. Sok-sok alázattal focizott. Messi és Dani Alves játszott az oldalán, így a Kapitány csak ritkán tört előre.
Cambiasso 7-es. Eléggé lefoglalta őt a Barca támadószekciója ahhoz, hogy másba is tudjon kezdeni.
Thiago Motta 6-os. Körülbelül ugyanaz, mint Cambiasso. Az elején sok labdát elszórt szanaszét. A második félidőben viszont nagy szükség volt eszére, közbelépéseire.
Sneijder 8. Az egy dolog, hogy remekül játszik, irányít, és hogy társai mindig odaadhatják a labdát neki. Harcolni is nagyon tud.
Pandev és Eto’o 7-es. Oriási áldozatokat hoztak a csapat érdekében. Tudják jól, hogy nem lehet feladatuk csak az, hogy előre jól focizzanak. Visszazárni, visszazárni, visszazárni!
Ez az amit Balotelli (1-es) nem akar megjegyezni – érezni.
Sztankovics 6-os. Begyűjtött egy sárgát, amiért nem játszhat Barcelonában.
Chivu 6-os. Bejött és harcolt.
Milito 9-es. Hatalmasat küzdött, hatalmasat focizott. Tudás és lélek!
 
Körülbelül így fociztak, mert Múúúúú így játszatta őket, és a 3-1-hez még kellettek a bíró hibái is. Ha az Inter nem ugyanígy teljesít 28-án, akkor Messiék utaznak döntőt játszani!
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr461939026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.04.22. 10:01:50

Nagyszerű győzelem volt ez az Inter részről.

madbalee 2010.04.22. 20:11:42

@popp: Igan grat Nekik! Csak Balotelli volt gáz.
süti beállítások módosítása