Olasz fórum

Olasz fórum

Frey, csak úgy csendben (epszilon ismételt, ez volt a 4. forduló)

2010. szeptember 23. - mbemba

Nehéz még okosat mondani (majd nagyon könnyű lesz:). Még forr a bor, még forr a Serie A, nagyon nehéz felmérni, hogy ki mire lesz képes.

Olyanokat lehet mondani nyugodt szívvel, hogy: a Chievo nem minden meccsét fogja megnyerni idegenben (eddig kettőből kettő:); a Fiorentina is fog előrébb jönni – mégha nem is annyit, mint a Roma –; a Milan majd Patóval és Robinhóval még jobb lesz; az Interre majd ránehezedik a BL is; a Juve pedig még fog forrani egy kicsit, vagy többet. Szerintem a legtöbbet.

Maradandó volt: Zambrotta nagyon zúgó kapufája), Bovo szabadrúgásgólja,... és Frey védései. Meg kell nézni! Frey a világ legelfelejtettebb világklasszisa! (pedig hülye frizurákat, pofaszakállat is tud, meg tűnt már köpcösnek is)

Be kell jelentenem, hogy epszilon második fordulóját nyeri. Figyeljünk oda rá! :)

1. forduló - ulver, epszilon (2+3)
2. forduló - Automata Hari (0+6)
3. forduló – Frajti (2+3)
4. forduló - epszilon (3+3)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr142319103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Frajti 2010.09.23. 23:12:17

Másoljuk a tippjeit? :D

GRat neki, és neked kösz majd az átmásolást! :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.09.23. 23:17:54

Frajti tippjei:

Bari - Brescia 1:1
Catania - Bologna 1:1
Cesena - Napoli 1:0
Chievo - Lazio 1:1
Fiorentina - Parma 2:0
Juventus - Cagliari 2:1
Milan - Genoa 2:1
Palermo - Lecce 2:0
Roma - Inter 1:3
Sampdoria - Udinese 1:0

És arról nem számolsz be, hogy mbemba mennyire megszorongatta, hogy ő is milyen remekül tippelt? (csak lenne bátrabb a chievós tippjeivel:)

La Serenissima 2010.09.23. 23:42:48

gratula Epszilonnak!!! - ezek szerint a 3 telim sem volt elég :(

epszilon 2010.09.24. 00:40:04

Köszi a gratulációkat. Mbembát plagizálva olyanokat lehet mondani nyugodt szivvel, hogy: lesz ez még igy se; meg hogy vak tyúk, ésatöbbi.

Más: Mbemba, mintha múltkor valami olyat irtál volna, hogy ez a Bonucci/Chiellini páros lesz a jövő olasz válogatottjának belsőhátvédpárja. Hát nem tudom, nekem egyre gyanúsabb, hogy ezekből nem lesz semmi. Nade meglátjuk, az biztos, hogy szokni kell ezt még nekik. (A szurkereknek meg a beszedett triplákat hazai pályán.)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.09.24. 06:54:04

@epszilon: Kora reggel olyan jut eszembe, hogy Lippi vébé címe egy izlandi 2-0-s veresággel, a magyar olimpiai válogatott (a Lisztes-féle) olimpiai szereplése egy 6-0-s vereséggel kezdődött.

Még forr a csapat!

Amit mondtam Bonucciról és Chielliniről tartom! :)

És azt is, hogy a tegnapi Juve, jobb volt, mint a Ferrara- vagy Ranieri-féle. Sokkal!

Mentem! :)

La Serenissima 2010.09.24. 12:27:09

@mbemba: az alapvető különbséget abban látom, hogy a mostaniak küzdenek. A tavalyi Juve egyszerűen nem harapott...

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.09.24. 14:06:19

@La Serenissima: Igen, Delneri mondta egy sértőnek szánt kérdés-állításra, miszerint a Juve játéka provinciale (vidéki) lett, hogy ő örül ennek.

Többen úgy látják, hogy a védelem szélein vannak hibák, vagyis Motta és Grygera a kerékkötők. Grygera tegnap a balon játszott - talán eddig soha nem volt ott, hacsak nem barátságoson. Motta pedig valahogy a védekezésben még nem a legjobb.

Felmerült, hogy Pepe kerülne ki a védelem szélére, amiben az lenne a ráció, hogy mindkét oldalon tud játszani (mint Zambrotta), ráadásul a válogatottban is keresik a védelem jobb oldalára a megoldást (Motta, Cassani, De Silvestri).

Szerintem jó megoldás lenne. Pepe láttán gyakran érzem azt, hogy ő inkább mennyiségi játékos, mint minőségi. Nincs gondom vele, csak így gondolom! :)

epszilon 2010.09.24. 22:21:48

@mbemba: Hát, hiába mutatnak játékban többet, ha 1-2 meccsenként kapnak 3-3 gólt, akkor nem mennek ezzel semmire.

Nekem az az érzésem Chiellinivel kapcsolatban, hogy jó lenne ő, ha lenne mellette egy Nesta kaliberű játékos. De így, hogy neki kéne az agynak lennie, na ez valahogy nem megy. Aztán persze lehet, hogy igazatok van, és csak a szélsővédők miatt ilyen gyengék ők is, de rossz nézni néha, ahogy keresik a labdát (és a helyüket a pályán).

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.09.24. 22:45:13

@epszilon: Összenőnek ők! (mert összetartoznak:)Nyilván nagy kockázat lenne azt kijelenteni, hogy Bonucci olyan lesz, mint Nesta (én látom az esélyét), de ő ki tudja hozni a labdát, meg tudja tartani. A tegnap is 3-0-nál (vagy 2-0-nál) olyan cselt csinált az ellenfél 16-osán, hoyg az sejtet valamit (magabiztos, tudja magáról, hogy mennyit ér). A Bariban figyelgettem, és olyan magabiztos volt egy kiscsapatban, hogy... hogy elkezdtem bízni benne.

Azt mondom, hogy érdemben a Juveről csak (mondjuk) novemberre derül ki, hogy kik lesznek, mik lesznek.

Novemberről jut eszembe, hogy ha minden igaz Buffon arra tér vissza.

Amúgy szeptember 30-án Manchester City, 3-án az Inter az ellenfél (idegenben mindkétszer). Beszélünk mi még a belsőkről! :)
süti beállítások módosítása