Olasz fórum

Olasz fórum

Ferrara vezeti az U21-et

2010. október 22. - mbemba

Legfőképp Arrigo Sacchi döntésének köszönhetően, Ciro Ferrara lesz az olaszok 21 éven aluli csapatának szövetségi kapitánya.

Ferrara munkáját Angelo Peruzzi fogja segíteni. Mindketten ott voltak a 2006-os aranyat hozó világbajnokságon: Peruzzi egyik cseréje volt Buffonnak, Ferrara pedig a szakmai csapat tagja volt. A 90-es éves második felében mindketten a Juventust erősítették.

Az új – amúgy nápolyi születésű – tréner Pierluigi Casiraghi munkáját folytatja. Casiraghi és csapata nagyot bukott: sorsdöntő meccsen 3-0-ra vereséget szenvedtek Fehéroroszország ellen (az 5. percben már 2-0-ra álltak, az első meccs 2-0 volt az olaszoknak). Így ez az olasz csapat nem lehet ott a 2012-es olimpián, sem természetesen az Európa-bajnokságon.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr842391391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DavidE 2010.10.22. 19:17:18

Reméljük a kicsikkel jobban muzsikál,mint a Juventussal...
süti beállítások módosítása