Olasz fórum

Olasz fórum

Sokan-sokan a BL-ért (Frajti, s madbalee a legjobbak a 25.-ben)

2011. február 13. - mbemba

Óriási a felfordulás ott elől! Nem elég, hogy a Juve is – lebirkózva az Intert – belekezdett egy nagy felkapaszkodásba, jön az Udine is egyre komolyabban száguldozva a BL felé.

Sok élmény ért a hétvégén. A legfrissebb Eto’o két kihagyott helyzete az utolsó percekben. Ha Iaquinta hagyja ki, akkor a hozzáértők előbb a lábát veszik, majd a fejét szerencsétlen héttüdejű világbajnoknak.
 
Hogy kimaradt a kameruni helyzete, még többet lehet Matriról beszélni, ugyanis gólja így sokat-sokat ér. De a fiatal csatár – azért nem ifjonc már – úgy tűnik, nagyot lendít a torinóiakon – azt azért megjegyezném, hogy nem biztos, hogy Toni az ideális párja. Alakul még ez a Juve, az idényeken át ívelő csapatépítés mintha újrakezdődne (gondolok a Chiellini-problémára).
 
A Nápolyról csak annyit, hogy egyre nehezebb visszafogottan nyilatkozgatni: ha ebben az erőállapotban maradnak, s három ászukat nem éri több fordulóra kiható sérülés – vagy eltiltás, ami Lavezzi köpése miatt most felmerül –, akkor Maradona az utolsó fordulókra meghívást fog kapni a San Paolóba.
 
A Milan magabiztosan nyert a pármaiak ellen, de jön a BL-sorozata, s lehet, hogy a kevésbé terhelt csapatok ezt kihasználják. Például a Lazio, aki Bresciában szépen begyűjtötte mindhármat (a korábban bresciai Kozak megint eredményes volt).
 
Belenéztem a Cesena-Udinese meccsbe is, s azt hallottam, hogy amikor Di Natalét lecserélték óriási taps dübörgött végig. Mint Del Pierót Madridban, úgy tapsolták a Friuliban letelepedett nápolyi gólgyárost – 3-0-ra nyertek. Első gólját ajánlom itt.
 
Ha jól számoltam, akkor Frajti és madbalee 6-6 pontot szerzett, így ők a forduló nyertesek. Ha valaki jobb volt, kommentezzen!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr282659271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Frajti 2011.02.13. 23:48:53

Ha nem támadnak meg a hangyák, nem maradok le a milan tippről, ami evidens volt. :( Így be kellett vegyem Balázst is magam mellé. Ejnyenohát. :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.02.14. 00:20:04

@.Frajti: Igen, elég szerencsétlen lett volna, ha Gattusóékról lemaradva lettél volna második. :)

Mi van a hangyákkal?

.Frajti 2011.02.14. 09:02:16

@mbemba: Lekopogom, két napja nem jelentkeztek, de még ez rövid időtáv a megnyugváshoz...

Nem lettem volna második. :P az már 7 pont lett volns :P

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.02.14. 10:39:00

@.Frajti: OK!

Szerdán, 6,30-tól Fiorentina-Inter, s Samp-Genoa!!

.Frajti 2011.02.14. 12:02:00

@mbemba: jujj, tényleg, végre pótolnak :)

Ellenben szerdán 20:45-től Roma-Shaktar, ahol ráadásul Ranieri széke a tét.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.02.16. 23:25:38

Fiorentina-Inter 1-2

www.youtube.com/watch?v=aDU4cgW0T1M

Pazzini (ex) döntött, a látványosság-díjat Sztánkovics viszi. 1,33-nál.

Látvány a köbön!! Samp-Genoa 0-1

www.youtube.com/watch?v=DI6oQ5eydLo
süti beállítások módosítása