Olasz fórum

Olasz fórum

Galliani volt a csúcs (tippekben meg Pietro 87)

2011. október 28. - mbemba

Európa legjobb védelmét (az Udine eddig 1 gólt kapott) a Nápoly kétszer verte meg. Először egy csodaszép gólpasszból született csodaszép kapásgóllal. Majd egy csodaszép szabadrúgás-kombinációból Maggio fejelt csodagólt (soha nem értettem, hogy a csapatok – főleg a gyengébbek – miért nem rendelkeznek 3-4 begyakorolható sablonnal). A meccs annyira csodálatos nem volt, de kiderült, hogy nem kell aggódni a Napoliért.

A forduló utáni csúcsnyilatkozat Gallianié volt: ,,Mit nekünk Kaká, van nekünk Nocerinónk!” Nem láttam a nyilatkozót, de biztos vagyok benne, hogy délcegen mosolygott hozzá. Nocerinónak pedig jár a gratuláció, hiszen övé a forduló csúcsteljesítménye: hármat lőtt a Parmának!

A Lazio egy kicsit fékezett (Lazio-Catania 1-1, már megint Klose), a Roma nagyobbat (Genoa-Roma 2-1), az Inter pedig továbbra is kéziféket húzva próbál nekilódulni (Atalanta-Inter 1-1, Castellazzi tizenegyest fogott a hajrában).

Pietro 87 elhappolta a győzelmet a sikerekre éhes mbemba elől. 2+4-nél (8 pont) nem volt jobb senki. Gratulálunk Pietrónak!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr533335112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.10.28. 21:12:03

Nahát, nem is gondoltam volna. :)
süti beállítások módosítása