Olasz fórum

Olasz fórum

Zanettin ne vitatkozzunk! (a kapitány hosszabbított)

2013. június 14. - mbemba


zanett pani.jpgBiztos vagyok benne, hogy Milánóban sem mindenkinek tetszik a San Siro. Túl nagy, esetleg túl kicsi. Lehet vitatkozni a Scala puccos hely-e vagy sem. De vitát lehet nyitni arról is, hogy a Dóm nem elég szép: túl fehér, túl csipkés, túl kicsi…

Fikázni talán ott is menő.

Egy valamin nem illik vitatkozni Milánóban sem: Zanetti úriember, Zanetti örök! Elég csak megnézni 18 éve változatlan frizuráját. Semmit nem változott két évtized alatt!

A poszt apropója, hogy Javier Zanetti szerződést hosszabbított. Ő és az Inter már 18 éve járnak ugyanazon az úton,(mindent összevetve 845-ször öltözött kék-feketébe), de a most befejezett szezon áprilisában (28-án) elszakadt az Achillesz-ina, s felmerült, hogy talán abbahagyja az argentin. Nem így történt! Hogy így lesz, abban biztos volt ő maga, az elnök (Massimo Moratti), s még pár millió ember, aki akar hinni még az értékekben. Ez esetben: a klubhűségben, a kitartásban. Amúgy érdemes tudni, hogy Zanetti volt Moratti elnökségének első választása, első igazolása.

,,Mindenekelőtt a klubnak szeretném megköszönni a bizalmat. Hosszan beszéltünk a sérülésről, majd úgy döntöttünk, egy újabb évre hosszabbítunk. Újra bebizonyították, hogy hisznek bennem, illetve az Inter iránti szenvedélyemben. Remélem, hogy pályán tudom bizonyítani ezeket az érzéseimet. Köszönöm a szurkolók utóbbi hetekben mutatott szeretetét. Mindent megteszek azért, hogy teljesen meggyógyuljak, s az edzőm, illetve társaim rendelkezésére álljak.”

Úriember. Máskor ezek a mondatok üres frázisok. Végre egy ember, akit komolyan lehet venni!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr535361031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.06.14. 18:25:52

Ide tartozik!!!!!! Én sajnálom: Ambrosini, a másik kapitány nem a Milánban folytatja! (ő 18 év után vált - szerintem kénytelen-kelletlen)

kikillelkikit? 2013.06.17. 13:39:35

@mbemba: Hat nem tudom Ambronak lehet vissza kellett volna vonulnia. Remelem az MLS-ben meg tud nyomni 1-2 szezont.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.06.17. 20:51:06

@kikillelkikit?: Nem is tudtam, hogy aláírt volna valamelyik amerikainak. Rákerestem a wikin, s látom, hogy a Cesenában kezdett... mi tagadás, meglepődtem. Én oda vinném.
süti beállítások módosítása