Olasz fórum

Olasz fórum

A 100 éves súlylökő, aki tudja, hogy hol kell keresni a hibát

2013. június 17. - mbemba

Érdemes megnézni a videót! Látni azt, hogy a bácsi (Mario Riboni) 5 méter 50 centire lökte a 3 kilós súlyt. Illetve hallani azt, hogy a második világháborúban Oroszországot megjárt sportember milyen szellemesen, tisztán, tökéletesen érthetően nyilatkozik.

Az nincs a repubblica videóján, ellenben olvasható az Il Giorno oldalán, hogy az idős sportember első kísérlete során megcsúszott, majd azonnal felállt, s lökött ismét. Majd elmagyarázta az újságíróknak, hogy miért esett el: nem másban, nem a körülményekben kereste a hibát, hanem elmondta, hogy nem edzett eleget, s a mozdulat kivitelezésében hol és mikor hibázott.

Az echte milánói (milanese doc) Mario Riboni 1913. június 13-án született. Adjon a Jóisten neki egészséget a továbbiakra is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr345366260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása