Olasz fórum

Olasz fórum

Nápolyban nincs védelem, a Juvére pedig ellenszer (406coupé siker)

2014. február 04. - Pietro87

Bár ez most nem teljesen igaz, hiszen Bergamóban az egyéni hibák jöttek elő az Azzurrinál. Előbb Dzemaili és Reina "ügyeskedte össze", majd Inler toldotta meg ezt egy Denisnek kanyarintott gólpasszal. Benítezék nagyon sok pontot hullajtanak el a kicsik ellen és így idejekorán feladni kényszerülnek a bajnoki címért való versengést, sőt a Roma is egyre távolabb.

Ellenben a Juve megállíthatatlanul nyomul. Vasárnap az Intert rendezték le meglehetősen könnyen és talán már csak a Romában lehet bízni azoknak, akik egyrészt nem Juve drukkerek, másrészt izgalmas befutót szeretnének átélni idén. 

Rejával tovább gyűjtögeti a pontokat a Lazio, frissességet hozott oda az öreg. Idővel a játék is jobb lesz, de az egység megkérdőjelezhetetlen, s az hogy végre csapatra emlékeztetnek a sasok. Rómában viszont leszakadt az ég, így pedig ugrott a Parma vendégjátéka is. Tottiék legalább pihenhettek egyet a napoli elleni kupa elődöntőre.

Szép sikert mutathat fel a Toro azzal, hogy egy pontot elhozott a San Siróból, Immobile varázslatos szólógólt szerzett. Szerintem jobb formában van Balotellinél, ez csak is Prandellinek lehet jó, van választék dögivel számára.

Irtó klassz lehetett kimenni Cataniába a meccsre, ahol hat gól szemtanúi is lehetettek a nézők. A hazaiak nagy bánatára a felét a livornóiak szerezték, így újabb ponttal bővült a repertoár. A hazai oldalon viszont nagyon kellett volna otthon a győzelem hasonló "kiesési" cipőben járó fél ellen.

Madbalee sorozata megszakadt, a hétvége legjobb tippelője ezúttal 406coupé lett 0-4-es tippjeivel.

A tabella pedig.

1. madbalee 7
2. Inzaghi 6
3. mbemba, 406coupé 3 - 3
4. Lucarelli, Pietro87 2 - 2

Ma és holnap pedig Coppa Italia, hamarosan - talán bele is csúszok - Udinese - Fiorentina, szerdán pedig Roma - Napoli a terítéken.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr765799086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2014.02.04. 20:37:45

http://www.corrieredellosport.it/foto/calcio/coppa_italia/2014/02/04-81617_0/Foto+Coppa+Italia,+lavori+all'Olimpico+in+vista+di+Roma-Napoli

Rómában dolgoznak, hogy holnap rendezhessenek meccset Olimpicóban. Vajon török vendégmunkások ügyködnek a dolgon? :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2014.02.04. 21:53:41

Szerintem nem hiányzik a Romának sem egy újabb meccs elhalasztása, ráadásul jobb lenne most találkozni a Nápollyal.

Szerencsétlen Benitez, mennyi balfék mozdulat kellett a bergamói csődhöz! Hogy ennyire fog hiányozni Zuniga, azt nem gondoltam volna soha!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2014.02.05. 08:41:56

KIFEJEZETTEN SZEXI GÓLOK!!!! Udinese-Fiorentina 2-1, ez csak az első felvonás volt!

www.youtube.com/watch?v=F1WPJ049j60

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2014.02.06. 08:32:33

HÚÚÚÚÚÚ, MI VOLT ITT!!!! ROMA-NAPOLI 3-2

www.youtube.com/watch?v=2ZVlHdIDnak

Strootman nagyon-nagyon bevarrta!!!!!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2014.02.07. 07:54:26

Ajjjjaj! A yahoo szerint már biztos, h Diamanti Kínába igazol! Én ennek Chivo szurkolóként örülhetnék is - kevesebb komoly rivális a bennmaradásért -, ehelyett...
süti beállítások módosítása