Olasz fórum

Olasz fórum

Megállíthatatlan az Atalanta (406coupé is az volt)

2014. március 24. - Pietro87

Kevés érdekes dolog történt hétvégén, mert a Juve és a Roma is hozták a kötelezőt, mely után már csak formalitás a két csapatnak a hátralévő jó néhány meccs. A farkasok hiába teljesítik eddig túl a szezont, megkaptak magukra egy olyan Juventust, amely rekordokra tör és az előző két évnél is erősebb gárdát alkot. És talán csak kevésbé érdekesnek tűnik már, hogy a Napoli hektikusan teljesít és sok pontot szór el, ami után nem lehet komoly célként tekinteni a második helyre. Bár a Fiorentina ellen még 10 emberrel a soraiban is jobban játszottak a déliek, az ezúttal butaságot művelő Reina miatt (is) vesztették el a fontos mérkőzést. Így pedig a párharc újra kiélesedett akét csapat közt, a Violák hátránya 7 pontra olvadt.

Ki kell emelni a hétvége fontos történései közül Immobile klasszikus mesterhármasát, amivel azonnal a góllövőlista élére ugrott. A Toro rossz formája a múlté, a fiatal olasz pedig jelezte Prandellinek, hogy mindenképp elutazna velük Brazíliába.

Számukra nagy derbit húzott be az Atalanta: hiába lőtte szét a kapujukat az Inter, mégsem szerzett pontot, mert Bonaventura két góljára csak egyszer tudott válaszolni a Nerazzurri. Bonaventura idén húzóembere a bergamóiaknak, akikkel már zsinórban négy győztes meccsnél járnak, s erősen kacsingatnak az EL helyek felé. 

A Parma ugyan nem gyűjtött be újabb három pontot, de ezúttal sem kapott ki. Ez talán majd most következik be, hiszen a Juventushoz látogatnak Cassanóék. Hátul pedig egy kicsit fellélegezhet a Bologna, mert csak ők tudtak győztesen levonulni a pályáról; a Chievo, a Sassuolo, a Catania és a Livorno is kikapott.

A Lazio nem tudta felállítani a padról Seedorfot: egyelőre megmenekült a holland, ami lehet, hogy csak napok kérdése mert a csapatra újabb nehéz meccs vár Firenzében.

Lucarelli hiába varázsolt egyet nagyszerű 3+2-es tippjével, nála is akadt jobb 406coupé személyében, aki 3+3-as szelvényével vitte a fordulót.

1. Inzaghi 8
2. madbalee 7
3. Lucarelli 5
4. 406coupé 4
5. mbemba 3 
6. Pietro87, Automata Hari 2-2

Ne feledjünk, hét közben is lesz Serie A, mely kedden a Roma - Toróval nyit és csütörtökön az Inter - Udinesével zár.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr425876368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2014.03.24. 14:24:29

Na megint nem tippeltem:)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2014.03.24. 22:51:28

De Sciglio és Montolivo nem játszik a Fiorentina ellen. Másik oldalon, úgy néz ki, hogy Gomez száll ki pár hétre, ismét!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2014.03.24. 22:58:43

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az Immobile, Cerci párosból valaki, esetleg együtt megy-e valaki a vébére. De már kétszer olvastam olasz forrásból, hogy Bonaventurát is vinnék az újságírók!

Volt már a válogatottban Toro-támadópáros (Graziani-Pulici), igaz akkortájt bajnokok is voltak (1976).

madbalee 2014.03.25. 09:09:05

@mbemba: Tenyleg hany tamadot akar Prandelli vinni 5-öt, vagy 6-ot?

Amugy nyaron lemondhatunk rola, mert hosszabbitott.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2014.03.25. 10:06:25

@madbalee: ,,5 vagy 6?" Az is lehet, hogy ő sem tudja! :)) Szerintem Prandelli fejében sokkal több variáció van, mint az elődöknél (nem tudom, hogy ez jó vagy sem).

Szerintem, ha nagyot bukik a válogatott, akkor ő bizony felszabadul! (de valószínű, hogy a Milan nem várhat addig, hogy ez kiderüljön)
süti beállítások módosítása