Olasz fórum

Olasz fórum

Feljutott a Salernitana a B-be, 20 ezren ünnepeltek a stadionban, egyik játékos operát énekelt!!!

2015. április 26. - mbemba

Lotitónak, a Lazio elnökének szépen sikerült eddig a tavasza. A fővárosi kékek magasabban szállnak,mint azt remélni merte volna – bár ma a Chievo, mbemba tombolására féken tartotta őket –, ráadásul második csapata a Salernitana feljutott a Serie B-be. Ez kevés lett volna ahhoz, hogy poszt legyen ebből az olaszfórumon, de a feljutás körítése már betűt érdemel: a stadionban 20 ezren voltak, hogy lássák a Barletta elleni feljutást.

A mérkőzés utáni este és éjszaka szintén forrósra sikerült. a videókon a stadionbeli ünnep, majd az utcák ünneplése, végül pedig Davide Moro, a csapat egyik középpályása énekli a Nessun dormát, a híres-híres áriát.

A Salernitana salernói csapat és a háború előtt sok-sok magyar edző dolgozott ott. Az 1998-99-es idényben már játszottak a legjobbakkal.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr177401230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2015.04.28. 14:41:47

Moro nem volt a Chievoban?

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2015.04.28. 21:32:28

@madbalee: Nekem is egyből ő ugrott be, de ez a Moro nem az a Moro!
süti beállítások módosítása