Olasz fórum

Olasz fórum

1997 után ismét pótselejtező!

2017. november 10. - mbemba

1997 után ismét pótselejtező, még mindig Buffonnal! Akkor Oroszország volt az ellenfél, most Svédország. Reméljük most is sikerül, hogy legyen kinek igazán szurkolni a világbajnokságon.

Ventura tegnap még talán vívódott, hogy ki legyen Immobile csatártársa, de mivel Zaza lesérült, nagyon valószínű, hogy Belotti kezd. Hátul megint összeállhat a Barzagli-Bonucci-Chiellini hármas: reméljük egy régebbi Bonuccival. Középen Verratti és De Rossi oldalán talán Candreva, Darmian és Parolo futkos majd (főleg előbbi kettő). A kapuban pedig ki más ígér nekünk könnyebb meccset, mint... Gianluigi Buffon!!! A kép Moszkvában készült 1997. október 29-én, a kapus első válogatott meccsén.

(fénykép:Gazzetta)

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr2213230247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2017.11.11. 07:52:02

Nagyon-nagyon nehéz lesz a visszavágó!

Csak akkor sikesrülhet, ha 2-3 játékos többet tesz a kötelező feladatánál, vagyis meg mer csináni cseleket és azok sikerülnek is,ha egy az egyben le tudnak venni svédeket.

HAJRÁ!!!!!!
süti beállítások módosítása