Olasz fórum

Olasz fórum

Pellegrini szakadtan úszott

2008. augusztus 12. - mbemba

Soványka volt az úszók eddigi alakítása, mára azonban nagyon nekifeszültek. Federica Pellegrini a harmadik legjobb idővel lesz ott a holnapi döntőben 200 gyorson és hozzátette teljesítménye mellé, hogy: ,,még fogok javulni”, meg azt is hozzátette, hogy ruhája elszakadt a hátán és ezzel odalett a koncentrációja, vagyis ott is vesztett másodperceket.

Pellegrini és Totti. Kép a bajnoknő honlapjáról.

http://www.federicapellegrini.com/

Bossini 200 mellen villantott nagyot, olimpiai csúcsot úszott, azonban Gyurta a következő selejtezőben megmutatta, hogy ő is tud olyat. A magyar fiúval együtt úszott Facci és ő pedig szinén továbbjutott.
 
Aztán a 4x200-on is odatették magukat az olaszok. A Cassio, Belotti, Brembilla és Rosolino kvartettnél jobb csak az amerikaiak alakulata volt és Magnini ugyancsak továbbjutott. Ő a tizedik helyen végzett száz gyorson.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr100612684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása