Olasz fórum

Olasz fórum

A római lány ezüstöt szerzett

2008. augusztus 16. - mbemba

Alessia Filippi 800 gyorson szerzett ezüstje a szokásos módon született.

Mármint az őt ismerők számára. Az első fele a versenyének, csak az ellenfelek viszonylagos szemmel tartásával telt el. 4:11-re volt a román Potec, 5:35-re az első a brit Adlington. Két hossz ment le és a román rivális, máris mögötte volt. A második négyszáz, a római lány esetében, már megint gyorsabb úszás volt az elsőnél, de a brit befogása ezúttal nem sikerült.
 
Sokan abban reménykednek – az érem is jelzi, hogy joggal –, hogy Filippi vetélytársa lehet 200-on és 400-on is Pellegrininek.
 
A júniusban 21-et betöltött Filippi a budapesti világbajnokságon mutatta meg először, hogy a hosszabb távon versenyző gyorsúszóknak, illetve a vegyest úszóknak lesz kivel számolniuk a jövőben. Érdemes feljegyezni fizikai adottságait: 1,85 magas és 62 kiló. A Wikipédia szerint pedig egyenesen 1,87.
 
Neki is van hivatalos honlapja: egy kattintás és máris ott van, ha szeretné.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr94618231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása