Olasz fórum

Olasz fórum

Elbúcsúztak az olasz focisták!

2008. augusztus 16. - mbemba

Viviano, Motta, Bocchetti, Criscito, De Ceglie, Montolivo, Cigarini, Nocerino, Rossi, Giovinco, Acquafresca tizenegy ment ki a pályára, ahol, ha megvan a győzelem, akkor máris elődöntőben az azzurrók.

Rossi belőtte a tizenegyeseket, de ez nem volt elég!
A 18. percben olyasmi történt, ami arra utalt, hogy sima meccs lesz. Tizenegyest kapott az olasz csapat, egy belga pedig pirosat, ráadásul az olaszok addig is markukban tartottak a belgákat. Rossi berúgta a tizenegyest.
 
A 23. percben azonban Dembele gólja meghozta az egyenlítést (benn volt, nem volt benn, nem lehet tudni, jómagam nem láttam meccset). Hogy vitatkoztak, az biztos. Aztán csodák-csodájára a belgák Mirallas góljával még a félidő előtt megszerezték az előnyt. 1-2.
 
A második félidő első felében támadtak az olaszok, és a Gazzetta dello Sport krónikása szerint háromszor is fújhatott volna tizenegyest a bíró (az olasz Yahoo egy tizenegyest és egy gólt adott volna meg). Nem így történt, viszont a 68. percben már végre fújt az argentin Baldassi és a büntetőt Rossi berúgta. De Ceglie ellen volt a szabálytalanság. 2-2.
 
A 79. percben ismét Dembele szerzett gól a tizenhatosról ellőtt labdájával. Viviano kapus, a gól után rövid idővel elvesztette fejét, felült egy provokációnak és pirosat kapott. A végén pedig az 5 perces hosszabbítás sem segített. Nyertek a belgák 3-2-re.
 
A krónika kiegészítésére: 61. percben Abate jött be Cigarini helyére. Abate helyett Candreva játszott a 84. perctől. Viviano kiállításakor Consigli jött be Motta helyére. Történt ez a 80. percben.
 
A sok-sok olasz tehetség érmet ígért. Esetleg aranyat. Hogy sikerüljön az éremszerzés, ahhoz a sorsolás is kedvező volt. Így sikerült, vagyis nem sikerült! Majd megnézzük mennyiben a játékosok, edző, esetleg játékvezető volt a ludas. A lényeg, hogy Giovinco, Acquafresca, Rossi, Montolivo és társaik felnőttként, ne felejtsenek el előre játszani. Olasz edzők, játszassátok őket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr74618624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása