Olasz fórum

Olasz fórum

Bronz? Ezüst? Arany? Hogy három, az biztos!

2008. augusztus 20. - mbemba

Három ökölvívó van az elődöntőben, vagyis három érem máris biztos, mint a hétszentség.

A két nehézfiú, Clemente Russo és Roberto Cammarelle után, az 51 kilós Vincenzo Picardi is éremért fog mérkőzni. Nem is annyira rossz az indulók/befutók arány, hiszen hat olasz boxoló indult Pekingbe.
 
Hármuk közül Cammarelle számít a szóvivőnek, vagyis ő mondja el leggyakrabban a véleményét. Most, az olimpia alatt legalábbis biztosan így van. Könnyen tud hatásos lenni, mert szavai mögött ott áll 190 centi és 102 kiló (Russo 91 kilós). Mikor felmerült, hogy az olasz versenyzők, esetleg, ne vonuljanak fel a megnyitón, jól kiosztotta Meloni miniszterasszonyt, mondván, hogy egyes politikusok a saját világukon kívül, nem értenek semmihez.
 
Cammarelle az érmek kiosztásával kapcsolatban pedig azt mondja, hogy csalódott lenne, ha nem arannyal menne haza. Ő így foglmazta meg: ,,A cél, egy világbajnoknak, nem lehet a bronz!"
 
 

Cammarelle a magasabb :))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr83624624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása