Olasz fórum

Olasz fórum

Ezüst tékvandóból, egy nemes vendettával!

2008. augusztus 22. - mbemba

Casoria egy nap két érmet is hozott Olaszországnak. De a lényeg az, hogy milyen varázslatos érmet!!!

Sarmiento, talán, a jegyesére mutat

Vincenzo Picardi boxoló mellett Mauro Sarmiento is casoriai születésű és ő szintén küzdősportos. Bokszban vannak olasz hagyományok, tékvandóban viszont nincsenek. Első érme ez Itáliának ebben a sportágban.
 
Ezért még inkább meglepő volt, hogy Sarmiento döntőbe jutott. Ott, sajnos, egy iráni versenyző útját állta a még nagyobb örömnek. Előtte azonban óriást alakított az olasz: megverte a korábban öt évig veretlen Steven Lopezt, négyszeres világbajnokot. A tett nagyságát tovább fokozza az a körülmény, hogy barátnőjét, jövendőbelijét, Veronica Calabreset, az amerikai világbajnok húga, Diana Lopez ütötte el a továbbjutástól. És ő megígérte a meccs előtt, hogy ennek bosszú lesz a vége. Az lett!
 
Sarmiento elképesztő adottságokkal rendelkezik, hiszen 80 kilaja mellé, nem több, nem kevesebb, mint 195 centi társul. Lopez esetében is kiemelik a fizikai adottságokat, pedig ő csak 188 centire nőtt.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr98627844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása