Olasz fórum

Olasz fórum

Trapparádék (videók: az esés, illetve a nagy müncheni beolvasás)

2008. szeptember 12. - mbemba

Nagy a sikerűk a Nagy-Britanniában dolgozó olasz szakembereknek.

Fabio Capello eredményeivel éri el a sikereket (legutóbb Horvátország-Anglia 1-4), Giovanni Trapattoni pedig eredményeivel és eredetiségével. Trapattoni Írországa két idegenbeli meccsel kezdte a világbajnoki selejtezőket és egy győzelem, illetve egy döntetlen jelzi, hogy az írek hasznát vehetik a nagy öregnek (Grúzia-Írország 0-2, Montenegró-Írország 0-0).
 
Túl az eredményeken az izgő-mozgó Trap sokakat maga mögé állított rokonszenvességével is. Legutóbb a Montenegró elleni meccs előtt egy székről nagyot zuhant a kapitány, ő azonban – ahelyett, hogy dúlt-fúlt volna mérgében, hogy mit tettek alá – rögtön nagyszerűen reagált és bejelentette, hogy: ,,Megvan az első sérült!” Hál’Istennek nem így történt.
 
Aztán Trap arról is beszélt, hogy a mérkőzés napján megivott borral és alkoholokkal semmi baja, viszont a gombát megtiltja a játékosainak. Mikor Robbie Keane jelezte, hogy ő, ennek ellenére, szeretne továbbra is gombát fogyasztani a meccs napján is (rutinosként megjegyezte, hogy itt nem hallucinogén gombákról van szó), az olasz edző elmutogatta, hogy, milyen az, ha egy nem jól elkészített gomba megfekszi a gyomrot.
 
Talán a két talján sikerének is köszönhető némiképp, hogy Gianfranco Zola lett a West Ham United edzője. Alighanem még többet köszönhet, annak a 7 idénynek, melyek során a Chelsea igazoltjaként minden tudását megmutatta egész Britanniának.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr73660353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása