Olasz fórum

Olasz fórum

Szép Firenze, eredményes München

2008. november 06. - mbemba

Nem rossz eredmény az 1-1 a Bayern ellen, de ezúttal édeskevés az üdvösséghez. A csoda még segíthet: a müncheniek és a lyoniak két fordulóval a vége előtt öt pontnyira vannak.

,,Még megtudjuk csinálni!” – vélte a meccs után Prandelli. És mennyivel inkább megtudták volna, ha belövik helyzeteiket. Mutu és Gilardino gyorsan kerültek helyzetbe és sokszor lett volna alkalmuk eldönteni a meccset. A Bayern mindössze az utolsó negyedórában volt jobb, Borowski (77. perc) egyenlítése után. A firenzeiek, akkor meghökkentnek, hogy a sokáig uralt, irányított meccset is ellehet veszíteni, és akkor viszont hatalmas helyzeteket hagytak ki a németek.
 
,,Nagy a keserűség, a csalódás. A Fiorentina minden szempontból jól játszott." 
 
A találkozót egyébként a Frey; Zauri, Dainelli, Gamberini, Gobbi; Kuzmanovic (Osvaldo 78.), Felipe Melo, Montolivo; Santana (Almiron 63.), Gilardino és Mutu csapat játszotta, hatalmas támogatást kapva a már egy órával a kezdés kiérkező, éneklő tábortól. A Yahoo szerint a meccs legjobbja Filipo Melo volt, a hazaiak 25 éves brazil középpályása, aki a bajnokságnak ebben a szakaszában úgyszintén remekel. Ő 7-est kapott, akár Rensing, a németek kapusa. Gila és Mutu 6,5-est.
 
A meccs utáni nyilatkozók közül ezúttal is érdemes Freyre figyelni, hiszen sokáig bambulhatott a meccsre és közel is volt az eseményekhez: ,,Nagy a keserűség, a csalódás. A Fiorentina minden szempontból jól játszott. Talán most játszott legjobban a csapat, ebben az idényben.”
 
November 25. Fiorentina-Lyon, december 10. Steaua-Fiorentina, vagyis nem elképzelhetetlen a 6 pont, de még szerencse is kell!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr63753316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.11.06. 19:37:37

madbalee
Netán Freyéknek szurkolsz, vagy csak, hogy kevesebb olasz lesz (valószínűleg), az tör le? Esetleg a :(-t azért helyezted el, mert Bayern-győzelmet vártál?:)
süti beállítások módosítása