Olasz fórum

Olasz fórum

Manchester-Inter 2-0, kiesett az Inter is

2009. március 11. - mbemba

Mindkét félidő kezdetét elszúrta az Inter (gólok 4. és 49. perc), mindkétszer tudott is reagálni a bekapott gólokra, de maga is nem tudott gólt szerezni.

Volt egy Ibra felsőléc, volt egy Adriano kapufa - utóbbi csodaszép -, de kevésnek bizonyult a milánói sztárgárda. Ráadásul a Manchesternek korántsem csak a góljai voltak. Giggs zseniálisan focizott. A meccs után a pályán egymásnak gratuláltak a játékosok: hogy ki vesztett és ki nyert azt nem lehetett volna az arcokról megállapítani. mbemba szerint: vagy nem tették ki a lelküket, vagy már korábban belenyugodtak az interesek. Nagyon-nagyon erős a Manchester!

A kábé 75 ezer néző előtt ez volt az Inter összeállítása: Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Santon; Sztankovics (Adriano 58.), Cambiasso, Vieira (Muntari 46.), Zanetti, Balotelli (Figo 70.); Ibrahimovic.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr53996910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása