Olasz fórum

Olasz fórum

Samp-Lazio döntő lesz május 13-án Rómában (Inter-Samp 1-0, videóval)

2009. április 23. - mbemba

Rég láttam ennyire zaklatottnak az Intert – talán a valenciai kergetőzés volt hasonlítható ehhez (ahhoz, persze, semmi nem hasonlítható).

 

Először is Materazzi újra a régi! Farag, talpal, szájal, tiltakozik, szitkozódik, átkozódik! Egy biztos, ezzel nem fog Lippinél előrébb jutni, pedig szükség lenne rá, de Vieira is kitett magáért: aki a közelébe volt abba belerúgott, de ez nem is volt meglepő; az sokkal inkább az volt, hogy a mindig higgadt Cambiasso irtózatosan eltorzult arccal bömbölt, Balotelli és Ibrahimovic hozzájuk képest maguk voltak egy Sanax-reklám.
 
De nem ezzel kellett volna kezdeni, mert ez a meccs a Samp érdekérvényesítő erejéről szólt, ami a közönségnek, a körülbelül 10 ezer genovainak maga volt a jutalom. Megérdemelték a sikert ők is, hiszen olyan hangerővel voltak a csapat mellett, hogy az már szurkolástörténeti is lehet. Cassano pedig nagyvezérként a pályán és a lelátón is vezényelt. A Sampnak csak gratulálni lehet!
 
Akárcsak Ibrahimovicnak, akinek gólja és emelése a kapufára – főleg utóbbi (1,10-nél) – Maradonát, Van Bastent, Pelét idézte.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr821082954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.04.24. 09:51:29

Santo subito! :))
Jó és őszinte! Megkérdezték, hogy: fáradt vagy, megy még? Ő azt mondta nem, lemegyek!
süti beállítások módosítása