Olasz fórum

Olasz fórum

A Doktor hibázott (Moto GP, Indianapolis)

2009. augusztus 30. - mbemba

Valentino Rossi verseny előtti nyilatkozataiból kiderült, hogy nincs kibékülve az indianapolisi pályával.

A verseny utáni véleménye ugyanaz lehet: rossz a tapadás, az aszfalt nem annyira sima, amilyennek lennie kellene. A lényeg, a kilencedik körben Rossi bukott, miután az őt korábban megelőző Lorenzo nyomában volt. A Gazzetta újságírója úgy látta a történteket, hogy az esés előtti kanyarok egyikében Rossi kisodródott, a gumija piszkos lett, és ezért a végzetes kanyarra való készülve, a dőléskor elesett, megfelelő tapadás híján.
 
Ezek után a helyzet változatlan maradt, vagyis Lorenzo helyzetét az égvilágon senki nem veszélyeztette. 2.-nak beérkezett De Angelis, majd a hazai Hayden.
 
Talma nagyszerűen rajtolt, négy-öt versenyzőt is helyben hagyott, majd előzött is bátran. A későbbiekben azonban nem tudta tartani a lépést, visszaesett az utolsó helyre, viszont a kiesések miatt így is a tizennegyedik lett.
 
Összesítettben így álnak a kentaurok: 1. Rossi 212, 2. Lorenzo 187, 3. Stoner 150, 4. Pedrosa 141, 5. Edwards 123, 6. Dovizioso 120, 7. De Angelis 88,…
 
Szeptember 6-án Misanóban lesz verseny, majd október 4-én a portugáliai Estorilban. Mindent összevetve még 5 verseny van hátra.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr911349561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása