Olasz fórum

Olasz fórum

Grúzia-Olaszország 0-2 (videóval)

2009. szeptember 06. - mbemba

Gólok: Kaladze (öngólok az 57. és a 67. percben).

Ismerősök voltak Tbilisziben az ellenfél soraiban: az edző Héctor Cuper, az Inter korábbi trénere, Kaladze pedig Milánó egyik bástyája.

 
Lippi a meccs előtt rossznéven vette, hogy Cassano és Mourinho a téma az újságokban, a válogatott pedig háttérbe szorul, még a meccs előestéjén is. A rosszindulatúak erre azt mondták a meccs után, hogy a látottak a magyarázat arra, hogy miért nem népszerű téma a Lippi-tizenegy. Szóval, újabb csúnya meccset játszott a világbajnok.
 
Kaladze góljai segítették ki a világelsőket. Az első félidő volt a yahoo és a Gazzetta beszámolója szerint is a rosszabb. A grúzok letámadtak, ezért Pirlo és Palombo képtelen volt szervezni, így csak Camoranesi, Chiellini fejjel, illetve Criscito tudott veszélyeztetni. Az 56. percben jött az első gól: Palombo középre bikázta a labdát, Kaladze pedig bevágta. Tíz perc múlva Criscito tette középre, és megint Kaladze kotorta be. A becserélt Quagliarella mutatott szép dolgokat, de az összkép azt mondatta az újságírókkal, hogy édeskevés volt a játék egy világbajnoktól, viszont a három pont elég a nyugalomhoz.
 
Kiemelik az újságok, hogy Buffon két-három védésével kiemelkedett a Juvere épített válogatottból. Lippi ezt mondta a villáminterjúban: ,,Szerencsések voltunk a gólokkal, de csak azokkal. Az első félidőben keveset mutattunk, viszont a másodikban bizonyítottunk. Azért cseréltem, hogy a szerdai bolgár meccsre maradjon bőven energia!”
 
Buffon szerint a gyenge játék, a dél-afrikai pofonok következménye.
 
Ők játszottak (a jegyeket a yahoo adta): Buffon 7, Zambrotta 5,5, Cannavaro 6, Chiellini 6, Criscito 6, Marchionni 5 (D’Agostino 58. 6), Pirlo 6, Palombo 6,5, Camoranesi 6 (Santon 72.), Iaquinta 6, G. Rossi 5 (Quagliarella 58. 6,5)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr301362887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2009.09.06. 09:56:10

A meccs hőse Kaladze;)

ulver 2009.09.07. 08:45:46

Most az kellene, hogy a bolgárok honosítsák Kaladzét villámgyorsan.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.08. 22:39:00

Kérdések: Hun volt innen De Rossi? Marchionninál nem volt jobb ötlete a misternek?

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.09.08. 23:08:03

@popp: Jó kérdések? Engem is feszítettek:))), nem viccelek.
De Rossi sárgák (vagy piros, de a lényeg ugyanaz)miatt nem játszott.
Marchionni-ügyben szerintem ugyanazt gondoljuk, viszont a maestro érzi a bajt, mert próbálkozik, gondolkozik ezen és azon.

Például: a bolgárok ellen Pirlo a csatárok mögött fog játszani, ami szerintem egy válasz arra, hogy Pirlót felrázza, illetve arra, hogy a csapat nem rúg gólt már régóta!

Ha Lippi gondolkodik, akkor reszkeseetek ellenfelek! :))

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.09.08. 23:12:16

Jó kérdések? helyett Jó kérdések!
sárgák miatt, remélem nem félreérthető! :))

válasz helyett kísérlet.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.09. 08:39:34

@mbemba: Még szerencse, hogy a selejtező meccseket eddig hozza csapat.

Eszembe sem jutott, hogy De Rossi J-Leaugebe készülne ;-).
süti beállítások módosítása