Olasz fórum

Olasz fórum

Gattuso visszatér (Lippi kerete)

2009. október 04. - mbemba

Lippi ezzel a regimenttel megy Dublinba, majd Parmába. Október 10-én, szombaton Írország az ellenfél, majd szerdán Ciprus. Teljes a bizalom Gattusóban, hiszen visszatérhet a világbajnok csapat egyik legnagyobb harcosa, pedig távol még a csúcsforma. Cannavaro behívása talán meglepetés, hiszen sérült volt mostanában, ráadásul az első meccsen eltiltás miatt nem játszhat. Santon is ott van, pedig nem kezdő az Interben. Kívánjuk, hogy a válogatottban bizonyítson Múúúúúnak.

Az Udine három játékossal van ott a keretben
 
Ecce a keret: Gigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Federico Marchetti (Cagliari) a kapusok.  Cannavaro (Juventus), Chiellini (Juventus), Bocchetti (Genoa), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Juve), Legrottaglie (Juve), Santon (Inter), Zambrotta (Milan) védekezhet. Középpályások: Camoranesi (Juve), D'Agostino (Udinese), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Marchisio (Juve), Palombo (Sampdoria), Pepe (Udinese), Pirlo (Milan).  A támadók Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Quagliarella (Napoli), Rossi (Villarreal).
 
Így néz ki a csoport!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr421427809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Frajti 2009.10.05. 13:00:40

Lippi, te ********

ez jut eszembe sajnos csak..

madbalee 2009.10.05. 22:11:54

Nekem is Cassano jutott eszembe rögtön.
süti beállítások módosítása