Olasz fórum

Olasz fórum

Bunyom mesteri hármas (tippbajnokság, 7 forduló)

2009. október 05. - mbemba

Bunyom nagyot alakított, hiszen 3 meccset is telibe talált. Nem olyan gyakori ez köreinkben. Kiemelhető még mbemba teljesítménye: a Palermo kétgólos győzelmét nagyon megérezte, érvrendszere hatott a Juve játékosaira, kik eleve feladták a küzdelmet.

Az Inter győzelme amennyire keserves volt, pontosan annyira volt szerencsés a helyezés szempontjából.
 
Így állunk most: madbalee 3, popp és Frajti 2-2, Bunyom, Zigi 1-1 győzelem. A nyeremény egy kattintásnyira!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr551428338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.10.05. 08:49:04

Az aktuális győztestől azt kérdeznénk, hogy mi rejlik a Bunyom névválasztás mögött.

Zigi 2009.10.05. 12:01:55

@mbemba: Kérem, Zigi hétközi győzelmét is vegye figyelembe a bizottság a rangsor összeállításánál.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.10.05. 14:02:27

@Zigi: Bocsesz!
A szervezőbizottság számolási alosztályának egyik alkalmazottja tévedett. Rászóltunk, rosszallásunkat fejeztük ki a bizottság részéről, és - mi sem természetesebb - áthelyeztük!

madbalee 2009.10.05. 18:37:59

mbemba: csak 1 kis kérés lenne. A forduló eredményeit esetleg be tudnád nyomni mindig az eredményhirdető postokba. Sajna melóhelyen a legtöbb olaszfoci info oldal le van tilta, és már többször előfordult velem, hogy vasárnap nem voltam internetközelben, és nem tudtam az eredményeket egész hétfő estig:((((

Bunyom 2009.10.06. 08:18:04

@mbemba: Bunyom = Balogunyom (nyugat-magyarorszagi falu Szombathely mellett.)
Itt toltottem boldog fiatalkoromat. (ez es egyeb nickek foglaltsaga eredmenyezte a valasztast)

Megjegyeznem, hogy szeretnem megkoszonni azoknak, akik mindig mellettem alltak: Szerelmemnek, aki turelemmel varta mig a tobb oran keresztul keszitett vacsora kihulese kozben lassan, megfontolva allitottam ossze tippjeimet, a Csaladomnak, akik mindig tuti tippekkel bombaztak, persze sosem jottek be, a Versenytarsaknak, akik segitettek, hogy a legjobbat hozzam ki magambol, a Bizottsagnak, akiknek utalom a megbeszelteket es persze kulon orom hogy ebben a remekul vegzodott forduloban sikerult gyozelmet aratnom, melyben az Inter meggyozo jatekkal, vegig biztosan vezetve behuzta a harom pontot, mig az Inter tronjat bitorlo genoa-iak keptelenek voltak a gyozelemre, valamint a bortontoltelek (lsd. mez) premgyarosok jolszabott zakot oltottek a palermoi szabosagban. :D

Ugyanez roviden:
Koszonom. ;-)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.10.06. 13:51:11

@Bunyom: Szerelmedet és családodat kérjük arra, hogy ne biztosítsák az említett feltételeket: nyerni szeretnék végre.
Holnap estig írok egy levelet neked. Szombathely kapcsán lenne egy-két kérdésem - nem nagyon fontos. Azért kérdezem tőled! :))
süti beállítások módosítása