Olasz fórum

Olasz fórum

Madbalee királysága - a tippbajnokság állása

2009. október 18. - popp

Hogy pünkösdi-e madbalee királysága az valamikor májusban elválik. Az viszont biztos, hogy a győztes-mindent-visz elvére épülő játékunkban nyolc fordulóból négyet behúzni nem kis teljesítmény. Nem csak madbalee produkált parádés fordulót a maga három találatával, hanem a Serie A csapatai is, de a meccsekről bővebben írni - alig félórával egy Roma vereség után - nincs érkezésünk.

Arról viszont annál nagyobb örömmel számol be a hetiügyelet, hogy a versenyzők ismét bizonyították rátermettségüket. Nem akadt olyan játékos, aki egyetlen végeredményt sem talált telibe. Így Zigi, mbemba és popp egy-egy találatával nem is reménykedhetett a heti diadalban, de a két talátos .Frajti, ulver és Bunyom még győzelmi esélyekkel várta a forduló záró mérkőzését. A három találatos madbalee-t azonban nem lehetett legyőzni, aki ezzel tovább növelte előnyét a tippbajnokságban.

Az aktuális sorrend: madbalee 4, .Frajti és popp 2-2, Bunyom és Zigi 1-1. A szervező bizottság által fölajánlott díj itt lapul.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr491459369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2009.10.19. 18:43:49

A hétvégi teli találat:

Catania - Cagliari 2-1
Chievo - Bari 1-2
Genoa - Inter 0-5
Juventus - Fiorentina 1-1
Lazio - Sampdoria 1-1
Livorno - Palermo 1-2
Milan - Roma 2-1
Napoli - Bologna 2-1
Parma - Siena 1-0
Udinese - Atalanta 1-3
süti beállítások módosítása