Olasz fórum

Olasz fórum

Kit visz magával Lippi?

2009. november 08. - mbemba

November 14-én (szombat) Hollandia, 18-án Svédország (szerda) ellen kísérletezik Lippi. Látható, hogy kipróbál új játékosokat is, a holtbiztos, szétrobbanthatatlan szerkezet mellett. Vajon ki lesz ott Dél-Afrikában a németországi hősök mellett?

Az első meccs előtt a Rómában találkozó, illetve ott edző keret Pescarába megy, az első meccs helyszínére. A helyszín kiválasztásakor a szövetség arra gondolt, hogy így támogatni tudják a tavasszal földrengést szenvedett embereket (csütörtökön L’Aquilába is elmennek a világbajnokok). Az abruzzói helyszín után Cesenába (Emilia-Romagna) megy a csapat, ott lesz a svédek elleni barátságos.
 
Kapusok: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Marchetti (Cagliari). Védekeznek: Bocchetti (Genoa), Cannavaro (Juventus), Cassani (Palermo), Chiellini (Juventus), Criscito (Genoa), Grosso (Juventus), Legrottaglie (Juventus), Maggio (Napoli), Zambrotta (Milan). Középen ott lesz: Biondini (Cagliari), Camoranesi (Juventus), Candreva (Livorno), De Rossi (Roma), Galloppa (Parma), Marchionni (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pirlo (Milan). Elől is vannak: Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Palladino (Genoa), Pazzini (Sampdoria), Rossi (Villarreal)
 
Azokat emeltem ki, akiknek a dél-afrikai nyárért még izzadniuk kell. Sokat!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr941509933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.08. 22:51:16

De Rossi nem lesz ott, köszönhetően Vieirának.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.08. 22:56:18

Remélem, holnap megjelenik egy komment, hogy mégsem történt nagy baj, s mehet Buffonékkal!

Nekem Ménez tetszett, míg el nem fáradt. Lett volna itt piros szépen, ha egy kiscsapat játszik. Bíró eldöntötte, hogy ő nem nyúl bele, hacsak nem 10 méteres tigrisugrás után, a Scala énekeseit túlordítóan esik el valaki. Nem így történt.

Jó meccs volt. Több helyet a nap alatt Okakának (mindég mondjuk:), Andreolli is rendben, meg Faty is. Szóval jók ezek a fiatalok!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.08. 23:34:05

@mbemba: Az elején kioszt pár sárgát, akkor elmarad a rúgdosódás, az tuti. Azt is remélem, hogy benő a Balotelli gyerek feje lágya, mert ha így folytatja tényleg eltöri egyszer valaki. A legnehezebb meccsken már túl vagyunk, játszottunk a Genoával, a Juvéval, a Fioval, a Milannal és az Interrel. Talán a Samp elleni idegenbeli amelyik nem tartozik a hozható kategóriába. A hátralévő hét őszi fordulóban fordulóban legalább öt győzelmet várok, tehát minimum még tizenöt pontot. Szerencsére most marad kéthét sebeket nyalogatni, aztán jöhet a Bari.

oleandro 2009.11.08. 23:44:23

@popp: Ja, ez így van ((a 25:13 volt a szabálytalnaságok aránmya), de legalább vérlázító meccseldöntő itélet most nem volt.
Amúgy lassan a testtel: a Romá-nak nincs olyan, hogy könnyű meccs. Majdnem elveri idegenben a toronymagasan vezetőt, de simán kikap otthon a tökutolsótól.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 00:41:28

Éppen azt várnám már, hogy stabilizáljuk a játékunkat. anagy szuámok törvénye alapján meg most már le kéne hozni egy-két meccset kapott gól nélkül.
Négy hazai meccsünket, főleg a Lazio ellenit nyerni kell! A Cagliari, Samp és Atalanta elleni idegenbeliekből meg be kell tudni húznunk egyet. Ha visszajönnek a sérültek, akkor szerintem csak egy szikra kell és beindulunk.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.09. 12:04:35

@mbemba: Sajnos nincs jó hír: arccsonttörés, műtét :( .

oleandro 2009.11.09. 15:06:57

Némi öröm az ürömben, h. így legalább pihenhet (rá is fér). Amúgy is jön a bajnoki szünet, és így nem kell a válogatottba mennie.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.09. 19:23:33

Montolivo érkezik De Rossi helyére (a helyett talán pontosabb)!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.13. 22:12:48

PALLADINO, CANDREVA kezd a hollandok ellen. Lippi állítólag így kezdte a sajtótájékoztatót: Megmondom rögtön a kezdőt, érdekli önököt?

Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Grosso; Pirlo, Palombo, Candreva; Camoranesi, Gilardino, Palladino

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.21. 22:12:53

LIPPI május 11-én 30 nevet küld a FIFA-nak, 18-án pedig szűkít 23-ra, plusz 4-nek megmondja, hogy készülgessen csak tovább.

.Frajti 2010.04.21. 23:26:15

@mbemba: Hát amiket eddig hiresztelnek, jobb, ha örökre titok maraad. :)
süti beállítások módosítása