Olasz fórum

Olasz fórum

Olasz Kupa - Újabb meglepetést okoznak a szicíliaiak? (összefoglalóval)

2010. január 26. - Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

A mai napon 21:00-tól egy igen érdekes összecsapásra kerül sor az Olasz Kupában, a legjobb 4 közé jutásért csatázik az előző körben kicsit megijedő, de végül simán továbbjutó Roma, és a meglepetésre ilyen jól szereplő Catania csapata. Mit várhatunk a ma estétől?

A rómaiak remekül hasítanak minden fronton, hiszen dobogós helyüket megerősítették a Juventus ellen, az EL-ben is állnak, és minden sanszuk adott, hogy a hazai kupában is a legjobb 4 közé kerüljenek. Igaz ez akkor is, ha tudjuk, a Catania nagyon erőre kapott, elég csak a legutóbbi 3-0-ás bajnoki győzelmet említeni, ahol még büntetőt is hibáztak a Parma ellen, illetve a Genoa kiejtését a kupából, ráadásul mindezt a Marassiban. Összegezve, remek meccset várhatunk!

A Roma keretéből 3 nagy név is hiányzik: Toni sajnálatos sérülése miatt, Totti és Vucinic viszont a pihentetés okán ma biztosan nem lép pályára. Hiányzik továbbá Julio Sergio, Andreolli, Faty és Tonetto. Így a mérkőzésre nevezett keret a következő: Lobont, Juan, Mexes, Pizarro, Okaka, Taddei, Motta, De Rossi, Riise, Doni, Perrorra, Cerci, Pit, Cicinho, Burdisso, Esposito, Brighi, Cassetti, Menez.

Legyünk őszinték, Ranieri a legkevésbé azt bánná, ha leghamarabb a Coppa esne ki a csapat megszerezhető trófeái közül. Ezzel szemben a Catania, Mihajlovic várható feltüzelése mellett, relatíve teljesebb kerettel érkezik Rómába: Andujar, Campagnolo, Kosicky, Alvarez, Augustyn, Bellusci, Capuano, Potenza, Spolli, Terlizzi, Biagianti, Cuomo, Delvecchio, Izco, Ledesma, Moretti, Ricchiuti, Morimoto, Nicastro, Plasmati.

Szóval ma este 21:00-tól, izgalmas, pörgős, remélhetőleg emlékezetes meccsre van kilátás, és ne feledjük, itt még egy meccsen dől el minden! (Nem túl emlékezetes, ám 2 piros lapot hozó meccsen a hazaiak De Rossi szépen eltalált góljával győztek, és biztosan mentek tovább az elődöntőbe. A következő videót érdemes végignézni, nem is igazán összefoglaló, de a mérkőzés résztvevőinek hangulatát remekül írják le a képkockák.)

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr61704396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Frajti 2010.01.26. 19:50:23

go go zseremiiiiiiiiiii

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.26. 20:11:01

Mihajlovics hazatér, mégsem lesz otthon!

oleandro 2010.01.26. 20:21:13

A Roma igenis komolyan veszi a kupát. Végső győzelem esetén tizedszer nyerné el (egyelőre a juve-val együtt 9 gyözelemnél tartanak)), és első csapatként jogosult lenne egy ezüst csillagra a mezen. Meg azért erre amúgy is nagyobb az esély, mint mondjuk az EL-re (hogy a scudetto-ról ne is beszéljünk - idén legalábbis ....-:)

.Frajti 2010.01.26. 23:42:24

Noss. Rég nevettem ennyit focimeccsen. Annyira grundfoci volt, hogy már nagyon. Jó kis hétközi kikapcsolódás volt, ennél komolyabb meg is feküdte volna a gyomrom ma. :)

oleandro 2010.01.27. 09:08:39

Hát bizony elég vicces volt.
De 1 lépéssel közelebb a Roma - Fio döntő!

.Frajti 2010.01.27. 23:43:04

@oleandro: furcsa vágyaid vannak. :D
süti beállítások módosítása