Olasz fórum

Olasz fórum

Gosztonyié a 8-as mez (rövid bemutatkozása a sajtónak)

2010. február 09. - mbemba

A Bari új magyar játékosa, Gosztonyi András olasz újságíróknak válaszolt, s ezt közli a Bari honlapja.

,,Nagyon örülök, hogy Olaszországba, Bariba érkezhettem! Tudom, hogy egy komoly hagyományokkal rendelkező egyesülethez érkeztem (itt egy írás a klubról). Most kezdem megismerni a várost, Koman ebben is segít. Tudom, hogy egy nagy lehetőség van a kezemben, és mindenáron akarok élni ezzel a lehetőséggel. Játszani és bizonyítani akarok! Amikor az edző hív, én készen fogok állni!”
 
,,A bal és a jobb oldalon egyaránt szeretek játszani, szívesen lövök kapura, jól fejelek! Nagyok a bedobásaim, köszönhetően a kosárlabdának. Alig várom, hogy bizonyíthassak!” – mondta magáról a novemberben 20 éves magyar ifiválogatott játékos, aki fél plusz három éves szerződést kötött a dél-olasz csapattal, mikor játékának fő vonásairól kérdezték.
 
Gosztonyi a 8-as mezt kapta meg, miután annak eddigi viselője, Filippo Antonelli Agomeri télen a Torinóba igazolt.
 
A Bari hétvégén Szardíniára utazik, hogy megküzdjön a Cagliarival, majd egy hétre rá a Milan érkezik a San Nicola-stadionba.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr251743989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucano 2010.02.11. 12:12:49

Most már biztos elmegyek meccsre, csak a leccei haverok meg ne lássák a tv-ben, mert letépik a fejem:(

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.02.11. 21:15:56

@tucano: Hallgass meg mindent, figyelj meg mindent, s írd le! (ha akarod:)
süti beállítások módosítása