Olasz fórum

Olasz fórum

Olaszország-Kamerun 0-0 (videóval)

2010. március 04. - mbemba

Nem láttam a meccset, de talán elég nekünk az, amit egy világbajnok csapat edzője mond!

Lippi: ,,Nagyon hasznos meccs volt! Érdekes dolgokat láttunk! Borriellót már ismertük, Bonucci és Cossu jól mutatkoztak be, és hozzátenném, hogy hét azzurro is hiányzott. Ha ők itt vannak, akkor az eredményre is figyeltünk volna. Cossúra Camoranesi posztján számítok, szélről indul középre, és nekünk szükségünk van ilyen játékosra!"

Talán keveset mutattunk középen, túlságosan visszahúzódtunk, de a második félidőben megmutattuk, hogy magabiztosan védekezünk"

Ez azért is fontos lehetett, mert 3-4-3-as rendszerben játszott a világbajnok csapat. Bmutatkozott Bonucci (Koman csapattársa a Bariban), és embere Eto'o nem rúgott gólt!

Vonalnyira a meccs statisztikája!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr391807477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.04. 02:06:24

Nem e meccs kapcsán írom, mert tulajdonképpen lényegtelen találkozó volt ez a mai, ahogy a többi is, de úgy érzem hatalmas égés vár az olaszokra Dél-Afrikában. Ne legyen igazam - és most hozom kedvenc mondásom -, de lesz itt fogaknak csikorgatása.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.03.04. 06:37:21

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: De miért lényegtelen, ha bemutatkozhat két tehetséges? Ha ők mennek Afrikába, jobb lenne, ha csak május végén játszanának először együtt a többiekkel?

Calogero 2010.03.04. 11:33:55

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: kicsit szkeptikusan állsz az olasz csapatokhoz mostanában. Bár a Lazio szerepléséből kiindulva megértem a pesszimizmusodat, de azért szerencsére nem mindenki teljesít oly mélyen tudása alatt, mint a biancoceleste :)
A Vb-n a csoport biztos meg lesz, innentől meg már nincs nagy égés. Címvédés tuti nem lesz, de az EB után már minden eredmény előrelépés

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.04. 15:34:19

@mbemba: Az lényeges, de maga a meccs lényegtelen, sportszakmai értéke alig akad, mert ha ez a két tehetség játszani is fog, nem ezekkel a társakkal.

@Calogero: Ennek semmi köze ehhez, elég csak nyitott szemmel megnézni a vb utáni meccseit az olaszoknak. Az tény, hogy különösebben nem lesz a szívem csücske a válogatott, nekem nem nagyon akad ott kinek drukkolni, legalább 2006-ban minimálisan volt. Ettől függetlenül nem kívánok természetesen nekik rosszat, sőt sok sikert, csak a realitás eddig nem azt tükrözi. Megint mondom, ne legyen igazam.

bacity · http://kacat.blog.hu 2010.03.04. 15:51:39

2006 tavasza is az olasz foci lesajnálásáról szólt ha jó emlékszem...

oleandro 2010.03.04. 16:48:53

Az olaszoknál sosem lehet tudni. Úgyhogy bármi lehet, bár az olasz foci hanyatlása sajnos tény.

La Serenissima 2010.03.04. 20:00:26

én 2006-ban nagyon bíztam a fiúkban már a VB előtt is, mert jó jeleket láttam - főleg hogy nem volt annyira defenzív a csapat, mint korábban. a brazilok kiesése után pedig már TUDTAM, hogy a miénk lesz!

most én is félek, hogy egy uncsi nyolcad- vagy negyeddöntőben elvérzünk és semmi maradandót nem alkotunk, de ne legyen igazam!

címvédőként azért jó lenne villogni egyet és a négybe jutás már nagyon szép lenne...túl hosszú a VB, ha hamar kiesik Olaszország...

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.03.05. 20:28:05

HOLNAP REGGELRE KINN VAN A TIPPES POSZT!
BOCSESZ MINDENKITŐL A KÉSÉSÉRT!!!

Ha valaki csak ma van gépközelben, az nyugodtan küldje ma a tippeket!
süti beállítások módosítása