Olasz fórum

Olasz fórum

Barcelona-Inter (a BL-döntőt érő meccs előzetese)

2010. április 27. - mbemba

A sajtóban volt olyan ötlet, hogy az Inter is buszon érkezzen Barcelonába, de természetesen nem így történt: repülővel érkezett a Mourinho-csapat Katalánföldre.

És a gépen rajta volt mindenki – Balotelli is. Múúúú azt mondta csak azért ülhetett a gépre az első meccsen megzavarodó játékos, mert az eltiltott Sztankovics bejelentkezett az útra, ő pedig nem kivételezhet, így mindenkinek mennie kell. De másról is beszélt a portugál. Taktikus volt ebben is: ,,Az Inter számára a döntő egy álom, a Barcelonának pedig mánia.” A lázító Piquének is válaszolt: ,,Ez egy meccs, nem háború!” A fiatal katalán ugyanis azt mondta, hogy az interesek azt is megbánják, hogy futballisták lettek. Naaaaa! – mondanám, ha moderálhatnám.
 
Aztán szóba került Messi is. Erről azt mondta a portugál maestro, hogy csapata területet véd, meg ha a kis argentinnak nagynapja van, akkor amúgy sincs, aki megállítja.
 
Sneijder kezd, miképpen az egész a San Siróban sikeres csapat. Ők játszottak!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr941957711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.28. 13:55:45

Moratti is ott van, meg 5000 inter-szurker.

Úgy volt, hogy csak a lelátóra érkezik Balotelli, de van esélye a kispadnak is.

A belga Frank De Bleeckere a bíró.

Ribery nem játszik a döntőn sem - döntött az uefa.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.28. 14:24:02

@mbemba: Nagyon remélem, hogy Balotelli többé a közelébe nem kerül az Inter kispadnak se. Belátták ezt Milánóban is, hisz a hétvégén sem kaphatott szerepet, nagyon helyesen, remélem stabilak maradnak morálisan.
Az meg, hogy Ribery 3 meccses eltiltást kapott, nevetséges. Egyben ha az Inter nem kerül be a döntőben, akkor 100% hogy a németeké a negyedik BL-hely.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.28. 14:38:37

Arról van szó, hogy Pandev játéka nem biztos, Sneijder sem biztos, hogy teljesen egészséges, és így szükség van mindenkire.
Én sem érzem logikusnak Ribery eltiltását. A friccek még óvhatnak!

madbalee 2010.04.28. 19:10:32

@mbemba: Sneijder szerintem játszani fog. Valami azt súgja, hogy Cambiassonak lesz nagy szerepe. Az ő robotjára nagy szükség lesz.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.28. 20:25:47

@madbalee: Igen, Sneijder és Pandev is a kezdőben!

Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Cambiasso, Motta, Sneijder; Eto'o, Pandev, Milito

Stressz a köbön! :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.28. 21:27:03

HOLLANDIA-OLASZORSZÁG, és ki jutott tovább? A 20.-30. perctől Zambrotta nélkül küzdő, hajtó, akaró csapat! Toldo volt a kapus!

Gyerünk! Gyerünk!
süti beállítások módosítása