Olasz fórum

Olasz fórum

A Bayern-Inter elé (BL-döntő, szombat, 20,45-től)

2010. május 20. - mbemba

Van Gaal és Mourinho már ott van a focitörténelemben, de ez a győzelem – hacsak nem találkoznak még – valamelyiküket sokak szemében előbbre helyezheti a másiknál. Dönthetnek a büntetők, akkor is az lesz a vélemény, hogy: jobb, mert nyert!

Van Gaal nagyon gatyába rázta bajorokat – maga mondta, hogy a Juve elleni torinói diadal volt a fordulópont.
 
Mourinho véleményem szerint azon kívül, hogy Quaresmában, meg Manciniben bízott, azon kívül mindent a lehető legjobban csinált. Egyvalami azért még aggaszt: nehogy a hatalmas Mourinho nagyot akarjon varázsolni, és zsenialitását tovább bizonyítandó Balotellivel akarja megnyeretni a címet. Nehogy nagyot akarjon alakítani! Szerintem legjobb az lenne, ha csodásan összekomponált csapata kimenne a pályára, és a maestro végignézné második nagyművét, az Inter 2010-et, amint legyőzi a díszbajorokat.
 
A csapat tegnap este megérkezett Madridba. Négy játékos érkezését külön is érdekesnek találja a nagyvilág, és ezt persze tálalja is a média a megfelelő arányokban. A négyek: Eto’o, Samuel, Cambiasso és Sneijder. Eto’o a Real ifijei között volt, Mallorcában pedig kölcsönjátékosként szerepelt; madridiként két félidényben hat meccset játszott. A Barcelona játékosaként már alaposan visszavágott a pocsékoló madridiaknak. Samuel egy szezont húzott le Madridban: nem csak a vezetőség miatt távozott, a közönség is gúnyolta és szidta. Szidta, mert néha keménykedett, gúnyolta, mert az argentin nem átallotta lelátóra rúgni a labdát, ha úgy érezte. Cambiasso egy szürke kis játékos volt Madridban, játszott a fiókcsapat Castillában is. Az Internek nem kellett fizetnie az argentin középpályásért. Sneijdernek egész egyszerűen nem volt helye a csapat környékén, miután Kaká és Ronaldo is megérkezett a fővárosba.
 
Hát így! Madrid pedig most nézheti, amint a Real-iskola buta tanárai és igazgatósága által megbuktatott diákok visszatérnek a Bernabeuba. És Robbenről még szó sem esett.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr792017607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.20. 16:11:16

Hát igen, a Realban kutyába se nézett játékosok idén megmutatták. A múlthéttel ellentétben most nagyon szurkolok az Interben.

madbalee 2010.05.20. 20:48:29

@popp: Ritka pillanat, de én is szorítani fogok a kuzinoknak;)

baraonda · baraonda.blog.hu 2010.05.21. 16:02:34

Mbemba, hány napos kitiltás jár azoknak, akik a Bayernnek drukkolnak holnap? :D És ami a legnagyobb gáz, hogy meg sem tudom fogalmazni miért, annyira bonyolult. :D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.21. 16:29:09

@baraonda: Ne is mond, annyira de annyira sajnálom hogy az Inter ellen játszanak döntőt. Majdnem kettészakadok, de az Internek fogok drukkolni.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.05.21. 17:51:02

@baraonda: A kitiltást már letöltötted! :)) Egyébként pedig 5 fekvőtámasz, szabálytalan fekvőtámasz. Tudod olyan, mikor a könyök nem hajlik, a térd már a földet éri, és az egész művelet elveszi a maradék kondíciódba vetett bizalmat. Na ez a büntetés! :))) He-he!

oleandro 2010.05.21. 20:28:04

Két antipatikus csapat, sok drukkerel és még több ellendrukkolóval. Mondjuk a Bayern-t hagyományosan jobban utálják Németország nagy részében, mint amennyire az Inter-t Olaszországban, de az utóbbi időben az inter is belehúzott:)
Annak örülök, hogy legalább bajnokcsapatok kerültek a BL döntőbe.
Még nem tudom, hogy ezt nézem-e vagy inkább a hoki VB-t Szerintem még nem volt olyan BL-döntő, amelyik ennyire hidegen hagyott volna.
Ha már így alakult, azért mégiscsak nyerjen az Inter, az legalább az olasz bundásligában "vitézkedik".

La Serenissima 2010.05.21. 20:52:13

@oleandro: na, ez csaknem teljesen egyezik az véleményemmel...kivéve a hokis részt, mert az még inkább hidegen hagy.

nem gondoltam volna, hogy a MU-Chelsea döntő után össze lehet hozni még egy olyan döntőt, ahol szinte nincs egy szimpatikus arc se, de sajnos lehetett (OK, Militot pl. csípem én is)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.05.21. 21:05:16

@oleandro: Naaaa, nézd, még Múúúú is rád kacsint! :))

Nekem a nagycsapatok között nincs kedvencem, de mikor az olaszok kilépnek az európai placcra az első körök után tudok nekik szurkolni. Örültem, hogy nyertek Moszkvában, Barcelonában pedig akkorát küzdöttek - vagyis semmi nagyos nem volt benne -, hogy most teljesen odavagyok!

@La Serenissima: Nincs baj szerintem Zanettivel, Lucióval, Kapus Cézárral sem.

Végiggondoltam a kezdőt, és tényleg a csapat háromnegyedének legalább voltak rosszabb periódusai, vagyis mikor azért dolgoztak, hogy ne lopják magukat kis szívünkbe.

La Serenissima 2010.05.21. 23:34:38

@mbemba: igen, Zanetti valóban tökre rendben van, meg Etoo is kedves figurának tűnik, bár állítólag (lásd Barca) hosszabb távon elviselhetetlen. ettől függetlenül sok kellemetlen, láthatóan nagyon arrogáns és elég agyatlan arc sűrűsödik a pályán az Interben. hol van ez a csapat a Milan eleganciájától meg úriemberi tempójától...mondjuk nyilván az utóbbi hiányában jutottak döntőbe ;)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.05.22. 08:55:01

@La Serenissima: Ők a Dirty Dozen!:))) (Múúúúúval együtt) És számomra most ugyanolyan szimpatikusak, mint a Kojak-legények!

en.wikipedia.org/wiki/The_Dirty_Dozen

És milánói emberek beírják a gps-be, hogy Bernabeu, aztán: Fel Madridra!! :))

15-20 ezren mennek, ha minden igaz!!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.05.22. 20:30:48

Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Chivu, Cambiasso, Zanetti, Eto'o, Sneijder, Pandev, Milito. Ez a kezdő!

video.gazzetta.it/?vxSiteId=bf992dde-bbc1-43ef-860e-e9cb79d55af9&vxChannel=CalcioNews&vxClipId=2570_4a48b562-65aa-11df-a4e0-00144f02aabe&vxBitrate=300

Délutáni képek Madridból: 0,44-től interesek!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.22. 20:33:52

@mbemba: Istenem, Pandev kezdő a BL-döntőbe, ha ezt neki valaki tavaly novemberben mondja...ez olyan szép!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.05.22. 22:58:09

Zanetti, Úúúúúristen, de megérdemelte! :))
süti beállítások módosítása