Olasz fórum

Olasz fórum

Inter: 5-ös (DavidE és bacity a legjobbak, ugyí?)

2010. november 28. - mbemba

Ismét kiderült, hogy ritka kiegyensúlyozott bajnokság az idei. Az első négy csapat közül egyinek sem sikerült nyernie. A kínlódó Inter pedig nyert, s még az kiderülhet, hogy a Twente elleni meccs után a Benitez-csapat idei eredményeit csak úgy lehet értelmezni, hogy odatesszük T.e. és T.u.

Sztánkovics három gólt szerzett, akárcsak Di Natale, aki esetében hozzá kell tenni, hogy szülővárosa csapatát bosszantotta hármasával. Vége a Lazio gyögyörőszének, december idusáig pedig eldől, hogy a Lazio mit is ér: pénteken Lazio-Inter, 9-én derbi lesz a kupában, 12-én pedig mennek Torinóba.

Alaposan elbántak Tottiékkal Szicíliában. Egy fantáziadús Palermo jól elverte az első félidőben egészen jól focizó Romát. Pastore félelmetes: az egész pályát bejátsza, ott van a jobb oldalon, a balon, középen, ha kell vissza is megy, s közben végig elképesztően könnyed. De ne legyen félreértés: ez a Palermo nem csak az argentin! Ilicic és Bacinovic, a két szlovén szintén nagyon jól kevernek, váratlanok ők is. S akkor még nem volt szó Miccoliról, Salento Romariójáról.

De a legnagyobb méreg ebben a 3-1-ben a rómaiaknak az lehetett, amikor Bovo, Cesare Bovo, a palermóiak romano doc, darabos és gyakran mészárosnak gondolt (általam legalábbis), valamint minden ifi válogatottat megjárt középhátvédje elindult, s a meccset eldöntő ellentámadást levezényelte. 

DavidE, bacity, gratulálunk!

Eddig így tippelgettünk:

1. forduló - ulver, epszilon (2+3)
2. forduló - Automata Hari (0+6)
3. forduló – Frajti (2+3)
4. forduló – epszilon (3+3)
5. forduló – Zigi (3+2)
6. forduló – Giannichedda (1+8)
7. forduló – Zigi (2+5)
8. forduló – Automata Hari (4+1)
9. forduló – DavidE., Zigi  (3+3)
10. forduló – Panucci (2+5)
11. forduló – DavidE (2+3)
12. forduló – Esti Kornél, Giannichedda (2+2)
13. forduló – Frajti (3+4)
14. forduló – DavidE és bacity (3+2)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr572479835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.11.29. 07:58:12

Hernanes végre igazán jól játszott, mármint magához képest is jól. Hatalmas fölényben volt a Lazio, de ez a Parma ellen sem volt másképp, most nincs szerencséje a csapatnak. Különben látható, hogy miért nem fog még ebben az évben igazán nagy dolgokat elérni a Lazio: ha kivesszük Maurit és Hernanest, akkor Floccari is meghal és adott egy csapat, ami semmi igazán meglepőt nem tud hozni.
Tegnap is a teljes kétségbeesés jele volt, hogy Reja behozta Foggiát, ott vége volt a meccsnek, kettő labdatemetőt jobb csapatok sem bírnak el.

Én még bízom abban, hogy a Juve és az Inter ellen megmutatják magukat, ez volt a helyzet a Napoli elleni meccs előtt is, aztán megint feltörtek. Ennek a csapatnak az kell, hogy esélytelenként számoljanak velük. Nincs mese, 4 pont a cél a következő két hétben.

.Frajti 2010.11.29. 14:17:15

Grat fiúk . Egyelőre DavidE és Zigi közt látszik eldőlni az első félév.

Panucci 2010.11.29. 15:45:03

Több mint 10 éve vagyok Roma szurker,ebben a 10 évben 1 poszon nem szenvedtünk hiányt jó, minőségi játékosokban, ez pedig a belső védő poszt.
Bovo példája arra jó, hogy időben rájött hogy nem sok babér teremhet számára Romában, és továbbállt, a gyümölcse is meg lett, kezdő a Palermoban.
Rosinak is ezt kéne tennie...továbbállnia.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.11.29. 16:39:52

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Szerintem is el lehet kapni mindkettőt. Lehet, hogy Reja spórolna szívesen a Juve ellenire, de sokat nem takarékoskodhat.

@Panucci: Teljesen egyetértek azzal, amit írtál a Bovo-helyzetről.

Az megvolt mindekinek, hogy több, mint 50 korosztáyos válogatott meccset játszott?

it.wikipedia.org/wiki/Cesare_Bovo

Okaka sorsa is ez lehet! Egy ilyen Borriello mellett... Persze, hosszú még a szezon, sok a meccs, blabla. Én nagyon szurkolok neki.
süti beállítások módosítása