Olasz fórum

Olasz fórum

Rudolf Bariban folytatja

2011. január 13. - mbemba

Az átigazolási idény közepén a klubok általában egy bizonyos posztra keresnek játékost, s csak úgy sorjáznak a nevek. Ezúttal nem így volt. Angelozzi, a Bari szakmai vezetője azt mondta, hogy a Barinak szüksége van Rudolfra. A 25 éves támadó az idény végéig kötelezte el magát – kölcsönjátékos lesz addig. A hírt már közölte a Bari honlapja is. A klubról korábban már írtunk bővebben.

Ez számunkra jó hír, mert a Barinak olyan játékos(ok)ra van szüksége, akikben igazán hisznek. Bariban nincs idő a próbálgatásra, mert a csapat utolsó, pedig az előző idényben az egyik legszebb színfoltja voltak a Serie A-nak.

Rudolf (12 meccsen kapott szerepet, egy gólt szerzett), mikor szerepet kapott – először a sok-sok sérülésnek köszönhetően – kifejezetten jól focizott, s nevét megjegyezte az olasz közvélemény. Hogy a Genoa kölcsönadta a Barinak, abban szerepe lehet annak is, hogy Toni is tovább állt. Rudolfnak feladata volt, hogy beadásaival megjátssza a világbajnok égimeszelőt. De Rudolf ezen túl is jól focizott: gyakran felvállalta a cselezést, s kapura is veszélyes volt.

Sok szerencsét Bariban!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr182582246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hefe 2011.01.13. 23:33:12

ez egy jo hir. A Bariban talan tobb jateklehetoseghez jut majd.

dr. Wilbur Swain 2011.01.14. 09:14:24

szerintem a Genoa-ban is megállta volna a helyét
remélem passzol a stílusa, alkata a Bari taktikájához, és rengeteget fog játszani

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.14. 09:39:13

Egy rénszarva a bárányok közt :)
(bocsánat, de adta magát a dolog)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.01.14. 16:57:35

@Yooha: A rénszarva nem esik le, a bárányok már megvannak. :( :)

dr. Wilbur Swain: Szerintem megállta a helyét, s vissza is térhet még könnyedén. Szerintem Scullit el lekk adniuk, s akkor újra terveznek mindent a Genoánál. Koman is kölcsönben volt délen, s most Genovában alkot.

Ilyen meccseket produkált Rudolf:

olaszforum.blog.hu/2010/11/11/rudolf_lo_fejel_cselezik_genoa_bologna_1_0

Roma-genoa 2-1 gól, léc
süti beállítások módosítása