Olasz fórum

Olasz fórum

Simeone a Catania új edzője

2011. január 19. - mbemba

Olaszország és Európa legargentinabb csapatához argentin edző érkezik. Másképp: a Catania új edzője Diego Simeone. A Catania a huszadik forduló után tizenötödik, három pontnyira a legjobb kiesőtől.

Simeone az argentin válogatott (106-szoros) és Olaszországban a Lazio (2000-ben scudttót nyert) és az Inter harcos középpályása volt, Spanyolországban pedig az Atlético Madrid csapatát erősítette.

Az áprilisban 41 éves Simeone edzőként eddig csak Argentínában dolgozott: először az Avallaneda edzője volt, majd egy-egy évig irányította az Estudiantes, a River Plate (itt Clausurát nyert) és San Lorenzo csapatait.

A szicíliaiak, másképpen az elefántosok következő bajnokija Parmában lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr872595635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bög 2011.01.20. 01:10:29

"...a futballtörténelem egyik all-time köcsögje, Diego Simeone, La Plata Lapátja, a Pampák Pöcse, a Geci Gaucho és a Tangóterrorista egyszemélyben. Simeone balszerencséje, hogy Kily Gonzalezzel egyetemben ahhoz az argentin mutációhoz tartozik, amelynek tagjai mindannyian klasszikus haramia kinézettel kénytelenek élni mindennapjaikat. Simeone alattomos, sunyi, agresszív, sportszerűtlen, hisztérikus, kekeckedő, sumákoló, becstelen, egyszóval méltó képviselője hazájának, a hetvenes években nyilván ő gondoskodott volna a politikai ellenzék elhallgattatásáról, a cementes vödör a lábra - be a helikopterbe - ugrás a Falkland-szigetek mellé szentháromság jegyében. Huszonöt évvel korábban pedig aktívan működött volna közre az országba érkező Herr Eichmann bújtatásában. Egy végtelenül gonosz ember, na."

forrás: Matula Magazin

:DDDD

madbalee 2011.01.22. 14:16:50

@bög: hát érdekes vélemény. Kily González mint haramia kinézetű, akkor már inkább Tevez:)
süti beállítások módosítása