Olasz fórum

Olasz fórum

Az Inter-Bayern és a Villarreal-Nápoly elé

2011. február 22. - mbemba

És most ismét egy olasz-német jön, s már megint nagyon meg akarják verni az olaszokat. Aztán ott van még a Napoli is, aki tehet valamit a nemlétező összolasz érdekért.

Inter-Bayern. Van Gaal egy kicsit mourinhósat játszik, s azt mondja, hogy ő nem látta még támadni az Intert. De a hollandus azt is mondja, hogy az Inter a címvédő, otthon is játszik, s így ő az esélyes. Én is ezt mondom: ő az esélyes, s nyerni is fog. Ha lehet erősebb ez az Inter, mint a Mourinho-féle: Pazzini, Ranocchia mindketten nagyon jók, ráadásul Maicon és Sneijder újra belelendültek. Na jó, tudom, egy jó Milito kiszorítaná a mai Pazzinit is. Jól van na, lelkes vagyok!

Villarreal-Nápoly. Hallottam ma valamit, ami nagyon tetszett a fülemnek: a nápolyi elnököt megkérdezték, hogy mi lenne, ha valaki most nagyon sok pénzt kínálna Cavaniért. Azt mondanám: Arrivederci! – tömörködött De Laurentiis. Jó csapat a Villarreal, de egy sokkal jobb alakulat sem úszhatja meg gólnélkül a Hamsik-Lavezzi-Cavani kontrákat. A séma, akkor borulhat – 0-0 volt Nápolyban –, ha az elején gólt rúg a spanyol bajnokság negyedikje. Aztán lehet, hogy jobban járna Nápoly, ha csak a Serie A akadályversenyére kellene figyelnie a csapatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr682681896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2011.02.24. 07:00:46

Mind a 3 olasz csapat kikapott ebben a BL fordulóban:(

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.02.24. 21:24:06

@madbalee: De jön a Nápoly, s megmenti a haza becsületét!:)) Meglátjuk,...

Mindenesetre 1-0 Hamsik jóvoltából!!!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.02.24. 21:54:49

2-1. De nagyon jó a Nápoly!
Dobálják magukat a Villarreal-játékosok. Provokálják a nápolyiakat.

Mindenesetre Cavani a kispadon, Maggio is, Cannavaro is. Hihetetlen iram van, folyamatos letámadás, elképesztő meccs!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.02.24. 23:03:29

Maradt 2-1. Nagyon jó meccset játszott a Nápoly. Valami felfoghatatlanul jó iram volt, de Lavezzi, s Cavani kitűnt ebből is. A másodikban lőttek egy-egy kapufát is. A spanyoloknál, s a mezőnyből Cazorla, Cani, Nilmar tűnt ki labdabiztonságával.
Ruiz kezdőként végigjátszotta a meccset, a végén középhátvéd volt. Jó játékost igazolt vele a Napoli.

Ez van, kiestek, de minden tiszteletet megérdemelnek!

La Serenissima 2011.02.25. 11:26:03

nagyon remélem legalább egy csapat továbbjut a BL-ben, de az idei szereplés így is óriási szégyen...
süti beállítások módosítása