Olasz fórum

Olasz fórum

Új edzője van Komannak és Laczkónak

2011. március 07. - mbemba

Riccardo Garrone, a Sampdoria elnöke nem bírta tovább a nyomást, s menesztette a csapat edzőjét, Domenico Di Carlót.

Az új szakembert már ki is nevezték: ő Alberto Cavasin. Koman és Laczkó új trénere 2000-ben az év edzője volt (Panchina d’oro, Aranykispad), miután az újonc Lecce edzőjeként szép eredményeket ért el. Bresciában és Messinában is volt élvonalbeli edző. A januárban 55 éves szakember a C2-ben (negyedik vonal) irányította a Fiorentinát is.
 
A Samp a tavalyi negyedik hely után a BL-selejtezőben kezdte az idényt, s a brémaiak ellen hajszálhíján tovább is jutottak. Akkor még a kezdőben szerepelt az azóta Milánóba igazolt Cassano és Pazzini is. Télig a hatodik és nyolcadik hely környékén tanyázott a genovai tizenegy.
 
Komant sokáig a kezdőben szerepeltette Di Carlo: eleinte baloldalon, majd többnyire a jobbon, néha középen is. Újabban megint a baloldali középpályás helyén szerepelt válogatott játékosunk. A Samp 11-ese 20 meccsen játszott, gólt nem lőtt. A firenzei bajnokin – pontosan Komant váltva – Laczkó is bemutatkozott a Serie A-ban.
 
A tizennegyedik Samp a következő meccse Cataniában lesz.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr352718558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása