Olasz fórum

Olasz fórum

Milánó lassított, Udine, Nápoly gyorsított

2011. március 13. - mbemba

Van itt téma bőven: döntetlent érő Rudolf-gól a San Siróban – magyarokról még: Laczkó kezdett a Sampban, Vass is ott volt 80 percig az Inter ellen –, újabb Roma-derbi, csodálatos Udinese, Lavezzi-fontossága, de tudjunk arról is, hogy a forduló legszebb gólja Cataniában született (persze, hogy nem láttam az összest:).

A forduló összes meccse a Fratelli d’Italiával kezdődött – gondolva a 150 éves olasz egységre –, illetve egy perc gyászszünettel a Japánban történt, történő tragédia miatt.
 
Ezúttal – Zigi (20. forduló), Serenissima (21.), Frajti (22.), Automata Hari és mbemba (23.), s Panucci (24.), Frajti és madbalee (25.), Zigi (26.), madbalee (27.) és Frajti (28.) után – 406 coupé és madbalee (8 pont) tipptársaink voltak a legjobbak. Gratulálunk nekik!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr552736922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása