Olasz fórum

Olasz fórum

Ütemtelen Milánó (Föld Órája, hivatalos videókkal)

2011. március 27. - mbemba

Mindig is viccesnek éreztem azt az illetőt, aki egy koncerten a nagy közös ugrálás közepette pont akkor van lenn, amikor a többiek fönn. És akkor van fönn, amikor a többiek lenn. Tegnap Milánó járt így.

A wwf kezdeményezésére 134 országban a Föld Óráját (Earth Hour) rendezték meg tegnap, s a világon mindenfelé lekapcsolták a kivilágítást fél 9 és fél 10 között, mindenekelőtt a fő-fő turistabolondító látványosságokról. Így volt ez Nepáltól az Egyesült Államokig, s természetesen Magyarországon – nálunk a Vár borult sötétbe, puccoséknál (New York kávéház) pedig kreatívan a gyertyafényes vacsora volt – és Olaszországban is. Milánóban azonban hiába nyomkodták a gombot, húzták a kart a Dóm fényei nem aludtak ki.

Totti is kapcsolt! (1,25:)

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr472774835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása