Olasz fórum

Olasz fórum

Chagall és a Chievo

2011. április 10. - mbemba

Az a Chievo-szurkoló, kinek szurkolói kártyája van 25 százalékos kedvezménnyel nézheti meg a veronai Palazzo Fortiban tegnap megnyílt Chagall kiállítás q=chagall&hl=hu&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=736hTfKyJ4SSswbavfn2BQ&ved=0CCEQsAQ&biw=1259&bih=576">képeit.

A Serie A-ban szereplő egyesület (nem focisoknak: Chievo, Verona egyik külkerülte, egy háromezer lakosú domboldal) kereskedelmi vezetői így is szeretnék tovább építeni a ChievoVerona márkanevet. A következő két évre szóló megegyezést a helyi önkormányzattal kötötték meg. A Chievo szurkolói kártya (NoidelChievo Card) birtokosai már kedvezményesen látogathatták a Festival Dell'Università eseményeit is. A Chievo vezetői megjegyezték, hogy további művészeti eseményekre is küldenek kedvezményes látogatásra jogosító meghívókat.

A veronai minicsapat szombaton 2-0-ra kapott ki az Intertől a San Siróban, ugyanakkor a mindenkori cél, vagyis a bennmaradás már csak egy lépésnyire.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr612813907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása