Olasz fórum

Olasz fórum

Palermo-Inter (Olasz Kupa-döntő, római Olimpico, 9-től)

2011. május 29. - mbemba

Még a végén Zamparini-örömmel zárul az idény. A Palermo lobbanékony elnöke folyton eredményeket óhajtott, de csapata rendre alulmaradt. Most azonban 90 percnyire vannak egy komolyabbacska serleg begyűjtésétől.

Az ellenfél a tegnapig még BL-címvédő Inter, akinek idénye nem volt a legrózsásabb. Hogy az Interben ki hiányzik (esetleg) az nem annyira fontos, mert Leonardo keze alatt rengeteg jó játékos van. A palermóiaknál viszont Bacinovic és Bovo eltiltása, védőmunkájuk hiánya már súlyosabb gond. Mert elől megintcsak rendben lenne a szicíliai főváros csapata.

Hernandez fog kezdeni, mögötte pedig a Pásztor fiú fog osztogatni. Hogy ki fogja őket még támogatni? Iliicic vagy az egyre jobb formába lendülő Pinilla? Esetleg Miccoli, Salento Romariója?

Delio Rossi, a palermói edző jót mondott: az nyer, aki forró szívvel, de hideg fejjel fog küzdeni. Ezen pedig nem dolgozott a srácokkal, mert ők amúgy is tudják, hogy életük meccse lesz ez.

Tény: Zanetti annyit kupát emelt, mint amennyi könyvet Jókai befejezett. Miccoli viszont...

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr1002940269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.05.29. 21:52:44

Félidőben 1 az Internek (Eto'o). Jól focizik a Palermo vannak helyzeteik, azért is, mert, meg azért is, mert az Inter védői (Luciót leszámítva) sokat idétlenkednek.
Nagatomo van leginkább bajban: Balzaretti folyton megelőzi.
A Palemóóbl kiszállt a sérült Goian, így hátul Carrozzieri kapott szerepet. Nem változott: mészáros még mindig. De kismiska Acquahhoz képest. Szegény Sneijder iszonyú sokat kap.
süti beállítások módosítása