Olasz fórum

Olasz fórum

A Lazio-meccsen kifütyülték a huhogókat

2011. szeptember 27. - mbemba

Túl a szép meccseken, volt más szép is a stadionokban.

A római Olimpicóban például, mikor a palermóiak fekete játékosát kihuhogták, akkor a közönség nagyobbik része felháborodott és kifütyülte a huhogókat. A Lazio közönsége tehát nagyszerűen reagált a rasszista – rasszista? Szerintem egyszerűen ostoba – megnyilvánulásra.

A palermóiak ghánai középpályása nincsen még 20 éves. A Lazio csapatában több színesbőrű focista is van: Diakité, Dias,... A vagány Djibril Cissé pedig a Lazio szurkereinek egyik legnagyobb kedvence.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr1003260102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oleandro 2011.09.28. 14:17:42

Ez tényleg komoly hírértékkel bíró szenzáció, a múlt ismeretében. Le a kalappal :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.09.29. 00:17:24

Csak annak szenzáció, aki nincs tisztában a csapattal. Azért mondtam köszönetet, mert sok tájékozatlan és/vagy rosszakaró emberben egy hülye és hazug kép él a Lazióval kapcsolatban, amely kép ugyanúgy igaz lenne az Interre, a Juventusra vagy akármelyik európai csapat egyes szurkolói közösségeire, mert barmok az emberek.

A tájékozott emberek nem lepődnek meg, de tisztában vannak azzal, hogy sok a birka, ezért mindig jó a tiszta szó.
süti beállítások módosítása