Olasz fórum

Olasz fórum

Megerősítések és IBARBO, meg Pietro87 (videós)

2011. december 05. - mbemba

Ezzel a fordulóval csupa megerősítést kaptunk: a Juve, az Udine, a Milan, a Lazio, a Nápoly többé-kevésbé sima meccseken hozták a három pontot, ők azok, akiknek vannak céljaik, s lehetnek céljaik. A Roma és az Inter pedig abban erősítette meg az érdeklődöket, hogy a problémákat nem sikerült rendezni.

Szinte tragikus volt, ahogy Pazzini pórul járt a tizenegyesével. El van átkozva: olvasom, hogy 71 napja nem szerzett gólt a Serie A-ban, 196 napja a San Siróban. De ha már a számoknál vagyunk: Zanetti Serie A-pályafutása első pirosát kapta – a kupában 99-ben már leküldték egyszer. Gervasoni neve, ha másért nem, ezért fenn fog maradni: ,,Az ember, aki kiállította a világ egyik legsportszerűbbjét, legkorrektebbjét."

És megerősítésünk van afelől is, hogy Pietro összejátszik az olasz totózok gurujaival: megint ő nyert! 7 pontot gyűjtött.

Juve 29, Milan 27, Udine 27, Lazio 25, Nápoly és Palermo 20... Inter 14,... Novara 10, Cesena 9, Lecce 8. Így valahogy.

Na igen, s Ibarbo (21 éves és kolumbiai) gólját nézzétek meg! Én elétek tettem! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr393441344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása