Olasz fórum

Olasz fórum

Kínai Ferrari

2012. április 17. - mbemba

Sok-sok-sok ország keresi Kína kegyeit. A kínai piacon megjelenni, jelen lenni óriási fegyvertény.

Olaszország, pontosabban a Ferrari, hatalmas előnye, hogy olyasvalamit visz oda, ami a kínai vagyonosoknak vágyálma: a tűzpiros Ferrari.
A Ferrari 20 éve van jelen Kínában. Ezt ünneplendő a Ferrari kirukkolt egy csak 20 autóból álló négykerekűvel (458 Italia). Pár fénykép erről a kínai mintás és feliratos tüneményről a vonal alatt.
Az autón belül megtalálni egy új színt is, ez a Rosso Marco Polo. A Shanghai Expo Park – gondolom, ez a 2010-es világkiállítás helyszíne lehet – területén egy 3 évig tartó kiállítás is nyílik, főleg a Ferrari-múzeum anyagából.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr504456481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2012.04.17. 15:47:50

A FIAT konszern amúgy már készül betörni helyi gyártással a kínai piacra egy közös (joint venture) olasz-kínai FIAT-GAC nevű vállalaton keresztül.

Ez év második felére tervezik a Kínában az első modelleket
www.chinacartimes.com/tag/gac-fiat/
süti beállítások módosítása