Olasz fórum

Olasz fórum

Gattuso Svájcban folytatja, Vanczákéknál

2012. június 15. - mbemba

,,Nem maradhattam Olaszországban!” – mondta Gattuso, azon a sajtótájékoztatón, amelyiken bemutatták a világbajnokot a Sion játékosaként. A Milánban 13 évet lehúzott Gattuso nyilván úgy gondolja, hogy a piros-feketékhez, annyira kötődik, hogy nem lenne egyenes más mezbe öltözni.

Elhangzott az is, hogy sokkal-sokkal több pénzt kaphatott volna Katarban, Kínában, az Egyesült Államokban, de a svájciak Bajnokok Ligája-tervei meggyőzték őt – gondolom számított az otthonhoz való közelség is (akarta őt nagyon a Galatasaray is rengeteg pénzért, illetve tudnivaló a sajtótájékoztató után az is, hogy ő leginkább a Glasgow Rangers játékosa lett volna, ismét, de…). A 2012-13-as idényben a Sion nem indul a BL-ben.

http://sportgeza.hu/futball/hirek/2012/06/13/csod_miatt_harmadosztalyu_lehet_a_glasgow_rangers

Kétéves szerződést írt alá, szeretné a 8-as mezt, de ha valamiért nem kapja meg, ő bizony nem csinál ügyet belőle.

2007 óta Sionban focizik Vanczák Vilmos is.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr684591232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása