Olasz fórum

Olasz fórum

Magyar a freestyle-világbajnok

2012. szeptember 23. - mbemba

Magyar versenyző, nevezetesen Szász Kitti nyerte a freestyle-világbajnokság (foci) női versenyét. A döntő párharcot egy francia lánnyal vívta, s miután ő volt az ügyesebb, Pippo Inzaghi az ő kezét emette a magasba (5,00). A csodálatos helyszín a leccei amfiteátrum volt. Tavaly is a magyar lány volt a világbajnok.

A fiúk között Karászi Roland, alias Rocco képviselte Magyarországot (a linkelt videón Roland nemcsak bemutatót tart, de pár szóban beszél is a sportágról).

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr224797330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kkn 2012.09.23. 15:21:13

Addig OK, hogy freestyle, de mi freestyle? Motokrossz-ugratás? Palacsintadobálás? Gördeszka, görkori, BMX, rap, stb? Csak a videó elindítása után fél perccel derül ki, hogy minek a freestyle világbajnoka lett a lány.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.09.23. 15:36:58

@kkn: Máris léptem a korrekt hangvételű, tisztázást akaró kérdésre! :))
süti beállítások módosítása