Olasz fórum

Olasz fórum

Már csak a Juve hibátlan, de meddig? - 5. forduló (tippeljünk)

2012. szeptember 24. - Pietro87

Fabio-Quagliarella[1].jpgMár csak egy legény áll talpon a vidéken, amelyik hibátlan a bajnokságban. A Juve teljesítette előtte álló feladatát, ha nehezen is, de legyűrte a szívós Chievót, míg jelenlegi legnagyobb ellenlábasai a Napoli és a Lazio is könnyűnek ígérkező meccset szalasztott el - a cataniai csak a 2. percben történő pirostól volt könnyű, a Laziónak pedig elvileg nem jelenthetett volna otthon a Genoa. Az elhalasztott Cagliari - Romát pótolta a szövetség, a zöld asztalon a Roma megnyerte 3-0-ra a meccset, így mindenki négy meccsel vág bele az ötödik körbe, amely holnap kezdődik és csütörtökön ér véget.

Csupa erő, csupa izom, minden reggel tejet iszom!

Fiorentina - Juventus

Végre úgy találkoznak az ősi riválisok, hogy mindkét gárda jó erőkből áll és jó formában is örvend. Rég volt már ez, mivel, mivel hol egyik, hol a másik csapat volt mélyponton és csúcson. A Juve már most megállíthatatlannak tűnik, míg a Fiorentina egyre beérik, igaz legutóbb mindketten szenvedtek. A bevezetőben már említettem a torinóiakat, a Viola Parmában hagyott fontos pontokat, a kihagyott 11-esek meccsén.

Pescara - Palermo

A Pescara begyűjtötte idei első pontját, tette ezt 10 emberrel Bolognában úgy, hogy a kiállított Perin kapus helyére beszálló Pelizzoli 11-est fogott. Reményteli a pontszerzés, mert a Rosanerónál még nem jöttek ki a bajból, Gasperininek még idő kell, hogy ráncba szedje a csapatot.

Catania - Atalanta

Bravúrt hajtott végre azzal Maran csapata, hogy szinte egész meccsen át gólon kívül tartotta a Napolit, míg az Atalanta pont az elefántok szigeti riválisa ellen hajrázott kitűnően. Kiélezett meccsre számítok, ahol bármelyik kimenetelt el tudom képzelni.

Chievo - Inter

Az Inter pont egy kis csapat ellen sült be vasárnap és rögtön jön egy másik a Chievo személyében. Nem a San Siróban lesz a meccs ezért talán van esély a győzelemre, de Stramaccioninak nagyot kéne javítania csapatán, mert eléggé döcögős a gépezet. A Chievo zsinórban háromszor kapott ki, most sem könnyű a feladata, de talán ezt az Intert, ha egy pontra, akkor most meg lehet fogni.

Genoa - Parma

Meglepetésgyőzelmet arattak a Griffek, bár az is, hogy előléptek közben a Lazio mumusaivá és akkor már talán nem is olyan meglepő. Közönségük most belehajszolhatják őket a győzelembe, Genovában mindig jó a hangulat, de még jobb, hogy hol Immobile, hol pedig Borriello talál be nekik. A Parma igazságos döntetlent ért a firenzeiekkel, a sírból hozta vissza a meccset Valdes, Toni ügyetlenkedésének köszönhetően. 

Milan - Cagliari

TV-s meccs lesz, pedig nem ez lesz a szerdai nap rangadója. A Cagliari pihent egyet vasárnap, reméljük a Milan is kiheverte az balul sikerült udinei kalandot: vereség, két kiállítás, nem szűnő gondok. Ha azt nézzük, hogy a San Siro idén még nem látott hazai győzelmet, ne fogadjunk a Milanra, de tudjuk, hogy egyszer minden sorozat megszakad.

Napoli - Lazio

Igen, ez lesz a szerda legnagyobb meccse - reméljük gyakorlatban is igazolja ezt - mégis streamek után kell majd vadásznom. Na, ez legyen az én bajom, az meg Mazzarrié, hogyan frissíti fel a fejeket, a cataniai borzalom után. Mondanom sem kell milyen slágermeccsnek ígérkezett volna, ha két 12 pontos csapat találkozik Nápolyban, de azért ne sajnálkozzunk emiatt, két nagyon is jó erőkből álló fél párharcát láthatjuk majd.

Roma - Sampdoria

Egy pihent és veretlen csapat találkozik az Olimpicóban. A Sampnak eddig csak a Milan volt nagy, míg a Romának az Inter és közös bennük, hogy mindkét milánói gárdát elvéreztették. A roma mellett szól a hazai pálya, csak okosan kell játszaniuk, például tanulva a Bologna elleni vereségből.

Torino - Udinese

Kár, hogy feléledtek a vendégek, mert így már mindjárt háromesélyessé vált a meccs. Persze csak a Toro szempontjából mondom ezt, azonban nem szabad ezt hangsúlyozni, mert ők pedig a Samp otthonából csentek el egy pontot és távolították el őket a hibátlanok táborából. A padokon két nagy taktikussal, izgalmas csemegének ígérkezik a meccs.

Siena - Bologna

Két idegenben nagy skalpot begyűjtő együttes, de vajon egymás ellen mire mennek majd? A Sienának, mint egy falat kenyér úgy kellett a mostani győzelem, a Bologna pedig egy megnyerhető meccset dobott el magától. Fontos pontgyűjtő meccs ez, a végelszámolásnál sokat érhetnek az itt megszerzett pontok.

Fiorentina - Juventus
Pescara - Palermo
Catania - Atalanta
Chievo - Inter
Genoa - Parma
Milan - Cagliari
Napoli - Lazio
Roma - Sampdoria
Torino - Udinese
Siena - Bologna

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr744800706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.09.25. 12:48:01

Fiorentina - Juventus 1-1. Nagyon sokat (13 másodperc) gondolkodtam a 2-1-en. Szerintem elkaphatják 40nemtomhány meccs után a Juvét.
Pescara - Palermo 0-2
Catania - Atalanta 1-1
Chievo - Inter 1-1
Genoa - Parma 2-1
Milan - Cagliari 2-0. Nem a Milan ennyire jó!
Napoli - Lazio 2-1
Roma - Sampdoria 3-1
Torino - Udinese 1-2
Siena - Bologna 1-1

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2012.09.25. 13:43:34

Már megszakadhatna pedig, mert lassan veszélybe kerül a Milan 53? meccses veretlenségi szériája. Rég nem verték már meg a Juvét, ezért dupla ünnep lenne a városban.

Fiorentina - Juventus 2-1 én bevállalom
Pescara - Palermo 2-0
Catania - Atalanta 1-1
Chievo - Inter 0-1
Genoa - Parma 1-1
Milan - Cagliari 0-0
Napoli - Lazio 0-0
Roma - Sampdoria 2-2
Torino - Udinese 1-1
Siena - Bologna 1-2

406coupé 2012.09.25. 15:15:35

Fiorentina-Juventus 2:1
Pescara-Palermo 1:1
AC Milan-Cagliari 2:0
AS Roma-Sampdoria 2:2
Catania-Atalanta 1:1
Chievo-Inter Milan 1:2
Genoa-Parma 1:0
Napoli-Lazio 2:1
Torino-Udinese 1:0
Siena-Bologna 1:0

Giannichedda 2012.09.25. 15:35:03

Fiorentina - Juventus 1:3
Pescara - Palermo 1:1
Catania - Atalanta 1:1
Chievo - Inter 0:2
Genoa - Parma 2:1
Milan - Cagliari 1:0
Napoli - Lazio 0:0
Roma - Sampdoria 0:1
Torino - Udinese 1:1
Siena - Bologna 1:2

madbalee 2012.09.25. 15:50:41

Catania - Atalanta 1-0
Chievo - Inter 0-2
Fiorentina - Juventus 2-2
Genoa - Parma 1-1
Milan - Cagliari 3-0
Napoli - Lazio 1-1
Pescara - Palermo 1-0
Roma - Sampdoria 2-1
Siena - Bologna 2-1
Torino - Udinese 0-2

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.09.25. 17:37:00

Frajti írta:

Catania - Atalanta 0:1
Chievo - Inter 0:2
Fiorentina - Juventus 1:2
Genoa - Parma 1:0
Milan - Cagliari 2:1
Napoli - Lazio 2:2
Pescara - Palermo 1:1
Roma - Sampdoria 2:0
Siena - Bologna 1:1
Torino - Udinese 1:2

Automata Hari 2012.09.25. 21:34:05

Pescara - Palermo 1:1
Catania - Atalanta 1:1
Chievo - Inter 1:1
Genoa - Parma 0:0
Milan - Cagliari 1:0
Napoli - Lazio 2:2
Roma - Sampdoria 1:0
Torino - Udinese 1:1
Siena - Bologna 0:0
süti beállítások módosítása