Olasz fórum

Olasz fórum

Pironkodhat a Juve (most Automata Hari a legjobb, meg Pellè a Feyenoordból)

2012. október 28. - mbemba

Szorítkozzunk a tényekre: mindkét római vesztett – egyik szerintem leginkább magában keresheti a hibát, a másik kevésbé, de... ő is jobban teszi. Mindkét csapatnál, a játékosok többsége elvesztette a fejét. Győzött mindkét milánói: egyik sok-sok keservvel, másik, állítólag simán. Nyert a Nápoly is, így több kihívója is van a Juventusznak.

Nyert a Juve is (0-1). Bár ne tette volna! A cataniai győzelem ugyanis abból a fajtából lett, amelyiket évek múlva is könnyen fel lehet emlegetni. Rosszindulat nélkül. A cataniaiak lőttek egy szabályos gólt, amit a játékvezető is megadott (tudtommal, így volt), aztán visszavont (a cataniai elnök szerint a Juve tiltakozására). Aztán a Juve gólja lesről esett – ez szerintem elnézhető volt.

Láttam a Fiorentina-Laziót, s bejelenthetőnek érzem, hogy a firenzeiek Európáért fognak küzdeni. Azért is mert minőségi játékosaik vannak, de azért is, mert ezek a minőségi játékosok gyakorlatilag semmit nem nyertek eddig. Ráadásul az edzőnek, vagyis Montellának, illetve a klubnak is farkas az éhsége. A Lazio elleni meccset végig uralták, ráadásul kihagytak egy tizenegyest is. Ljajics gólja zseniális volt, Tonié mestermunka (ca-po-lavoro).

A hétvége olasz gólját viszont Hollandiában lőtték. Graziano Pellè (Feyenoord) az utolsó pillanatokban vágta be az Ajax ellen. Idesüssetek!

Ha minden igaz, akkor ezúttal a 7 pontos Automata Hari nem volt jobb senki, mert ő egy telit is tett hozzá. Frajti ezúttal nem.

Így:

1. mbemba 4 győzelem

2. Frajti, madbalee 2-2 győzelem, 

3. Automata Hari, 406 coupé, Pietro 87, 1-1 győzelem.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr434875837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.10.29. 19:20:03

A Roma meccs kommentátora mondta, hogy Di Natale eddig tizennégyszer szerzett gólt a Roma ellen!!!!!

madbalee 2012.10.29. 21:12:02

Atalanta - Napoli 1-2
Cagliari - Siena 1-0
Chievo - Pescara 2-0
Genoa - Fiorentina 1-1
Inter - Sampdoria 1-1
Juventus - Bologna 1-0
Lazio - Torino 2-0
Palermo - Milan 0-1
Parma - Roma 2-2
Udinese - Catania 2 - 1
süti beállítások módosítása