Olasz fórum

Olasz fórum

Az Inter a Juve kihívója? (Ide a tippekkel 11.-szer is!)

2012. november 02. - mbemba

Marchisio-Inter-Juventus.jpgPersze, hogy mindenkit érdekel a Milan, a Roma, a Klose nélkül játszó Lazio, a Cavani nélkül játszó Napoli, de... a Juve-Inter, az Juve-Inter!

Milan-Chievo (szombaton 6-tól). Ha minden igaz, három csatárral esik neki a Milan a Chievóna:. Bojan, Pato és El-Shaarawy. Egy ilyen csatársor mögé kellene egy nagyon erős középpályássor. De hol van már a tavalyi Nocerino, meg Boateng? Az nem kérdés, hogy kinek áll a zászló – mégcsak ,,de” sincs. Constant és  Yepes volt társai ellen játszhat,

Juve-Inter (szombaton 8,45-től). Feljövőben az Inter, vagyis a lehető legjobb pillanatban lesz a rangadó. Palacio, Milito és Cassano, ha együtt játszik – ezt írja a yahoo –, akkor szükség lenne egy dolgos-szorgos és agresszív védekezésre. Márpedig azt láttam, hogy Mudingayi nincs nagy formában. Pedig nagyon nagy szükség lenne rá, mert ott nagyon erős a Juve: Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, a világ élvonalát jelentik, ráadásul jön az ifjú Pogba. Óriási formába lendült ő is. Stramaccioni kiemelte, hogy Pirlótól tart. Számomra úgy tűnik, hogy a védelem gyenge pontja, Bonucci is egyre megbízhatóbb. Sőt, azt láttam, hogy Conte már támadásindításokat is rá mer bízni. Nekem úgy tűnik, hogy az Inter még akár vetélytárs is lehet ebben az idényben, most viszont sokkal jobb a Juve!

Pescara-Párma  (fél 1-től). A góllövés nagy-nagy probléma a hazaiaknál: négy meccse nincs gól, összesen eddig hat gólt jegyeznek. A legjobb gólvágót a szlovák Weisst le kellett cserélni a Chievo ellen, nézhetetlen játéka miatt. Donadoni Parmája viszont  a bajnokság egyik legszebb színfoltja (az megvan, hogy a ,,macchiato" foltot jelent?). A Pescara mellett szól, hogy  Amauri, Santacroce és Galloppa sérülés, illetve Belfodil lapok miatt nem játszhat.

Samp-Atalanta (3-tól). Ferrara nagyon óvatos volt az Inter ellen, most sokkal bátrabb támadójáték kellene. Máris jobb minden, ha Maxi Lopez kezd. Az Atalanta egyre erőteljesebb lesz, véleményem szerint. Sok volt a sérültjük az elején, 2 pontos levonással kezdtek. Schelotto pedig szerintem előbb-utóbb állandó tagja lesz a válogatott keretének. A bergamóiak legalább döntetlenre jók.

Siena-Genoa. Talán elhamarkodott, de inkább nem, a következő kijelentés: mindketten a kiesés elkerüléséért fognak tülekedni. A Siena azért is, mert 6 ponttal kevesebbel kezdett, a Genoa pedig bizony híján minőségi játékosoknak – ezt Delneri mondta. Van oka az elkeseredésre az edzőnek, mert a Fiorentina ellen elég alárendelt szerepet játszottak. A firenzeiek futtatták a labdát, ők pedig keresték azt. Ráadásul Borriello sérült.

Bologna-Udine. Összes októberi meccsét elveszítette a Bologna, így lehet az, hogy utolsóelőttiek. Az Udine viszont úgy tűnik ismét összerázódott. Sok a nem bevethetőjük (Danilo, Pinzi, Benatia, Muriel, Pasquale), de ha van csapat, ahol ez nem lényeges, akkor az az Udinese. Guidolin mester egy szerkezetet tett össze, s hozzá remekül alkalmazkodó játékosokat szerzett – Di Natale, pedig még mindig Di Natale!

Nápoly-Torino. Olvasni lehetett több helyen is, hogy a Nápoly Cavani hiánya miatt veszített Bergamóban. Rossz hír, hogy most sem lesz bevethető az uruguayi, ráadásul az egy az egyben jó Zuniga is hiányozni fog. Ugyanakkor, ha valaki BL-t akar, akkor a Torinót a San Paolóban illik elverni. Alaposan!

Catania-Lazio. Ami Cavani a Nápolynak, az Klose a Laziónak! Könnyebb lenne ez a kiszállás vele, de ugyanazt kell elmondani a Lazio kapcsán, mint a nápolyiakkal: ha kell a BL,… Arany lehetőség ez Floccarinak! Sok bírói döntés sújtja folyamatosan a Cataniát, de ők egyelőre állják a sarat keményen.

Firenze-Cagliari. Montella fesztelen sétálgatott a Marassiban a partvonal mellett, gondtalan volt. Gondtalan, ugyanis csapata magabiztos volt, szépen focizott, türelmesen, néha tetszetősen. Jöttek a helyzetek, mint a nyulaknál a kicsik. A Cagliari viszont néggyel küldte haza a Sienát. Az nem segíti ügyüket, hogy Conti és Nainggolan eltiltottak. Pedig néha egymást cserélik.

Roma-Palermo (8,45-től). Van elég baja Zemannak, de főleg azzal, hogy csapata nem úgy mozog, ahogy azt megálmodta. A védői nem tudnak mit kezdeni a lendületes ellenfelekkel, pedig már legfőbb ideje lenne. Hogy a valószínűleg meglévő feszült hangulatot oldják valamelyest, ezért Japánból érkezett segítség. Miccolira érdemes figyelni, hiszen eddig már hetet lőtt a Tomának. Hernandez talán még veszélyesebb lenne gyorsasága miatt, mint Miccoli, ő azonban sérült.

Milan-Chievo

Juve-Inter

Pescara-Párma

Samp-Atalanta

Siena-Genoa

Bologna-Udine

Nápoly-Torino

Catania-Lazio

Firenze-Cagliari

Roma-Palermo

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr124885894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2012.11.02. 21:57:16

Milan-Chievo 1-0

Juve-Inter 2-1

Pescara-Párma 2-2

Samp-Atalanta 1-1

Siena-Genoa 0-1

Bologna-Udine 0-2

Nápoly-Torino 1-0

Catania-Lazio 1-1

Firenze-Cagliari 2-0

Roma-Palermo 3-1

Automata Hari 2012.11.02. 22:47:10

Milan-Chievo 1:0
Juve-Inter 0:1
Pescara-Párma 1:2
Samp-Atalanta 2:1
Siena-Genoa 0:1
Bologna-Udine 0:2
Nápoly-Torino 2:0
Catania-Lazio 1:1
Firenze-Cagliari 2:2
Roma-Palermo 2:1

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.11.03. 09:11:35

Milan-Chievo 3:0
Juve-Inter 3:1
Pescara-Párma 0:1
Samp-Atalanta 1:1
Siena-Genoa 0:1
Bologna-Udine 1:1
Nápoly-Torino 2:1
Catania-Lazio 1:1
Firenze-Cagliari 2:0
Roma-Palermo 2:0

406coupé 2012.11.03. 15:56:57

Milan-Chievo 1-0
Juventus-Inter 1-0
Pescara-Parma 1-1
Bologna-Udinese 1-1
Catania-Lazio 2-1
Fiorentina-Cagliari 1-0
Napoli-Torino 1-0
Sampdoria-Atalanta 1-1
Siena-Genoa 1-0
Roma-Palermo 2-0

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.11.03. 19:57:23

Milan-Chievo 5-1

A Chievo szempontjából nem volt ez annyira szörnyű! Nem volt, mert a Chievo próbálkozott míg esélye volt, Corini csatárokat hozott be. Felértek a Milan kapujáig, egyszer az egyenlítés is sikerült.

A Milan szempontjából jó volt, mert a közönség végre kapott valamit. Olyan játékosok, akik eddig gyengék voltak végre tehettek le az asztalra (Pazzini, Bojan), Boateng is visszatért.

Két keményebb feladat vár a Milánra: Malaga, majd Fiorentina. Mindkettő a San Siróban!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.11.03. 22:38:53

ITT A KIHÍVÓ!!!

A Juve kifogta Dél-Amerikát!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.11.03. 22:47:01

Nekem az az érzésem, hogy Stramaccioni tudatosan hagyta kispadon Guarint. Mondták, hogy leginkább formában lévő Inter-játékos. Gondolta, hogy ő, aki a legtöbbet lendíthet egy döntetlen körüli állásnál, ő aki eldönthet egy meccset.

Övé volt az 2-1 előtti hatalmas bomba, illetve a harmadik előtti egyik kulcspassz!

.Frajti 2012.11.04. 14:39:34

.Frajti 2012.11.01. 20:47:22
Már megint utazom:

Bologna - Udinese 1:1
Catania - Lazio 1:1
Fiorentina - Cagliari 2:0
Juventus - Inter 3:1
Milan - Chievo 0:1
Napoli - Torino 2:1
Pescara - Parma 1:0
Roma - Palermo 2:2
Sampdoria - Atalanta 1:0
Siena - Genoa 2:0

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.11.04. 15:08:25

És ha Cavani játszik... :)))))
süti beállítások módosítása